Joulukuun aluevalmennustapahtumat siirtyvät vuodenvaihteen yli...

28.11.2020

Tyttöjen 2008 (2009) ja poikien 2007-2009 ikäluokkien teholeirit 11.-13.12.2020 Pajulahdessa siirtyvät tammikuun alkuun.

Hei,

Etelä-Suomen alueella on koronaviruksen leviämistilanne mennyt varsin hankalaksi, ja sen vuoksi erilaisia rajoituksia ja keskeytyksiä on tullut harrastus- ja kilpailutoimintaan eri puolella aluetta ja koko maata. ESLAn aluevalmennnustoiminnan osalta tehdään nyt myös samansuuntaiset ratkaisut seuraaville viikoille. Tyttöjen 2008 (2009) ja poikien 2007-2009 ikäluokkien teholeirit 11.-13.12.2020 Pajulahdessa siirtyvät tammikuun alkuun. Samoin leirien yhteydessä pidettävä seuravalmentajien koulutus- / sparraustilaisuus luonnolliseseti siirtyy mukana.
Uusi leiriajankohta tulee olemaan pe-su 1.-3.1.2021. 

Leiri-ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti mukana, eli jo ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen... siinä tapauksessa, että uusi ajankohta ei sovi jollekin jo ilmoittautuneelle, ilmoittakaa perumisesta ESLAn nuorisopäällikölle Iris Riihiluomalle riihiluoma@gmail.com ja leirimaksun palautuksen saa haettua.

Samoin aluevalmennustapahtumista siirretään Hollolaan torstaille 17.12.2020 sovittu D-tehotreenitapahtuma vuodenvaihteen yli, tehotreenin uusi ajankohta varmentuu vähän myöhemmin, ja se uutisoidaan ESLAn sivuilla ja facebookissa ajankohdan varmistuttua... Tämän tapahtuman ilmoittautumiset eivät vielä ole ehtineet alkaa, vaan ne käynnistyvät uuden ajankohdan varmistumisen jälkeen.


Toivotaan ja uskotaan, että muutaman viikon rutistuksella saadaan tilanne kääntymään taas parempaan suuntaan, ja voimme palata rakkaan harrastuksen pariin takaisin... Nyt on hyvä aika tehdä pieni ulko- ja etäharjoitusjakso, jolla voimme kehittää fyysisiä ominaisuuksia pykälän eteenpäin, ja nauttia sen tuomat "hedelmät" sitten kevään peleissä :-) 

Hyvää Joulun odotusta!
Jouni H