D-ikäisten syksyn tehotreenit pyörähtävät käyntiin

18.10.2020

Pääkohderyhmänä 2008 syntyneet tytöt ja pojat, lisäksi mukaan toivotaan jos paikkoja riittää, 2009 syntyneitä tyttöjä ja poikia, sekä 2007 syntyneitä tyttöjä ja poikia, jotka ovat aloittaneet lajin vasta myöhemmin, eivätkä ole vielä aluetapahtumissa olleet mukana.

Moi,

Tänä vuonna maaliskuusta alkaen on kaikki urheilutoiminta ollut enemmän ja vähemmän "veitsenterällä", ja niin myös nyt syksyisiä tehotreenejä puuhataan hieman epävarmoissa tunnelmissa, että miten niiden toteutumiset sitten lopulta onnistuvat... Lähtökohta ja tahtotila aluevalmennuksessa on vahvasti sellainen, että nuorten harrastus- ja kilpailutoiminta halutaan pitää käynnissä, ja tuon ajatusmallin mukaisesti siis myös D-tehotreenitapahtumia halutaan järjestää mahdollisimman normaalisti. Kuitenkin me aluevalmennuksessakin pidetään silmät ja korvat auki, seurataan koko maan, sekä sairaanhoitopiirien ohjeistuksia tautitilanteiden osalta, ja mennään kuten kuuluukin, terveys edellä... ja myös ymmärretään, jos joillakin paikkakunnilla seurat eivät nyt halua/pysty tehotreenejä järjestää... Syksylle on nyt kuitenkin muutamia tehotreenejä saatu aikataulutettua ja sovittua, muutama lisääkin saadaan toki vielä mukaan, jos joku seura haluaa ottaa vielä kopin. Kevätkaudelle 2021 aiempien vuosien tapaan voidaan myös tammi-, helmikuulle aikatauluttaa lisää tehotreenejä... 

Ohessa ovat nyt syksylle sovitut tehotreenit, ja niiden ilmoittautumiset alkavat porrastetusti Suomisport-tapahtumissa.

D-ikäisten tehotreenitapahtumien perimmäinen tarkoitus on aluevalmennuksen näkökulmasta kohdata seuraavaksi aluejoukkueikään tulevan ikäluokan pelaajia, eli saada pieni tuntuma ikäluokan pelaajamääriin, ja myös jo vähän kuvaa pelaajien osaamisesta... sekä tulla pikkuisen tutuksi molemmin puolin, aluevalmentajat ja pelaajat... eli tuon vuoksi tehotreeniohjeistus on niin, että tuon seuraavana vuonna aluejoukkueikään tulevan ikäluokan tytöt ja pojat ilmoittautuisivat ensin (nyt 2008 syntyneet), ja sitten jos/kun muutama päivä ennen kutakin tapahtumaa paikkoja on jäljellä, niin muutkin ovat erittäin tervetulleita mukaan tapahtumiin.

Aluevalmennuksen puolelta tuodaan tapahtumaan informaatiota yleisesti aluevalmennustoiminnasta, alue SM-kisoista, sekä myös jotain urheilijana olemiseen/tulemiseen liittyviä näkökulmia, sekä nuorten valmennusjärjestelmään tukeutuvia asioita lajiharjoittelussa... 

T. Jouni H

 

D-tehotreenit 2020-2021

D:n tehotreenien kohderyhmänä ovat:

  1. 2008 syntyneet tytöt ja pojat
  2. 2009 syntyneet tytöt ja pojat, mikäli tilaa on
  3. 2007 syntyneet tytöt ja pojat, jotka eivät vielä ole tehotreeneissä käyneet, mikäli tilaa on

Toteutus

Tehotreenit ovat 3 tunnin kokonaisuus, joka rakentuu:

  1. info (~1 h)
  2. treenit (~2 h)

Lähtökohtaisesti ensin pidetään info ja sen jälkeen treenit. Poikkeamat ovat kuitenkin perustelluista syistä mahdollisia.

Tehotreeneistä (suunnittelu ja toteutus) vastaa alueen päävalmentaja Jouni Helenius.

Hinta

Tehotreenien hinta on 10 € (~3 h) ja pitemmät Tehotreenit (viikonloppuisin) 25 €. Valmentajat ja lasten vanhemmat maksutta.

Ilmoittautuminen ja käytännöt

Ilmoittautuminen www.suomisport.fi, "klikkaa" Hae tapahtumia, kirjoita hakukenttään Lentopallo, Tehotreenit ja alle avautuu lista kaikista Tehotreeneistä. Valitse omasi ja ilmoittaudu.

Ilmoittautumisen ensimmäisessä vaiheessa ilmoittautuvat 2008 syntyneet tytöt ja pojat, sen jälkeen 2009 ja vasta sitten 2007 syntyneet tytöt ja pojat, jotka eivät ole ennen osallistuneet Tehotreeneihin.
(Suomisportissa pystyy ”teknisesti” alusta alkaen ilmoittautumaan kaikki 2007-2009 syntyneet tytöt ja pojat, mutta kun tehotreenien ensisijainen tarkoitus aluevalmennustoiminnan näkökulmasta on nähdä ja informoida vanhemman D-ikäluokan pelaajat (2008), jotka tulevat olemaan syksyllä 2021 mukana C-ikäisten aluejoukkueissa, sekä heidän valmentajansa ja vanhempansa, niin siksi toivomme, että muut ikäluokat odottaisivat lähemmäs tapahtumien ajankohtaa oman ilmoittautumisensa kanssa).

Lisäohjeistusta saat ilmoittautumisen yhteydessä (tapahtuman kuvaus).

Järjestäjän vastuut

Tehotreenien järjestäjät vastaavat pallojen riittävyydestä. Ei haittaa, vaikka leirille tulijat toisivat myös omia palloja (ja pallokoreja). Näin varmistetaan tehokas ja dynaaminen harjoittelu.

Lisätietoja

  • Ilmoittautumisista ja tehotreeneistä: Jouni Helenius, jouni.helenius77(at)gmail.com tai 044 231 6107
     

Tehotreenit

PVM

PAIKKA

JÄRJESTÄJÄ

TYTÖT/POJAT

KLO

LISÄTIETOJA

31.10.2020

Koudantie 2, Helsinki

PuMa Volley

Tytöt

12:30-15:30

max. 36 osallistujaa

10.11.2020

Koudantie 2, Helsinki

PuMa Volley

Pojat

17.00-20.00

max. 24 osallistujaa

11.11.2020

Luksia, Ojakkalantie 2, Nummela

Vihdin lentopallo-90

Tytöt & Pojat

17.00-20.00

max. 36 osallistujaa

16.11.2020

Metsolantie 9, Ruokolahti

Ruokolahden Raju

Tytöt & Pojat

17.30-20.30

max. 24 osallistujaa

21.1.2021

Salpahalli, Hollola

Salpis

Tytöt & Pojat

17:00-20:00

max. 24 osallistujaa