B-poikien valintaleiri

2.7.2020

14.-16.8.2020 Pajulahti

Valintaleiri 14.-16.8.2020 Liikuntakeskus Pajulahti. Poikien leirikutsut, ja ohjeistukset.

Hei,

B-ikäisten alue SM-kisat jouduttiin ”korona-poikkeusolojen” vuoksi jättämään toukokuussa pelaamatta, ja myöhemmin keväällä lentopalloliiton, kisajärjestäjän ja alueiden yhteisestä päätöksestä kisat päätettiin järjestää syksyllä 25.-27.9.2020 Lännen alueella Kauhajoella. Syksyllä viikkoa aiemmin on myös C-ikäisten alue SM-kisat, mikä asettaa valmistautumisille, ja leiritysmahdollisuuksille omat rajansa, kun samaan varsin lyhyeen aikajanaan täytyy mahduttaa molempien ikäryhmien leiritykset. B-ikäisten (2004 ja 2005) osalta järjestetään ainoastaan valintaleiri, ja sen perusteella valitaan aluejoukkueet kisoihin. Valintaleiripelaajat on valittu aiemmin aluevalmennustoiminnassa annettujen näyttöjen perusteella, viime lukuvuoden yläkoululeirityksien perusteella, lisäksi joitakin pelaajia on noussut mukaan viime kauden turnauksissa (mm. pooliturnaukset ja aluemestaruusturnaukset) nähtyjen peliesityksien ansiosta. Valinnoissa on myös huomioitu pelaajien mahdollista tulevaa roolia aluejoukkueessa, eli että kaikkiin pelaajarooleihin on riittävästi ehdokkaita leirillä. Joitakin aiemmin mukana kisoissakin olleita pelaajia on nyt myös poissa valintalistalta, johtuen erilaista syistä, joku on kärsinyt paljon loukkaantumisista, joku panostaa enemmän Biitsiin, joku on taas tällä hetkellä ehkä vähän vähentämässä tai vähentänyt panostustaan urheiluun ja lentopalloon, ja toki on myös valitettavasti niin, että kaikkia ehkä mukaan kovastikin haluavia ei vaan pystytä valintaleirille ottamaan mukaan… Pienen varauksen jätän vielä joidenkin nyt ulkopuolelle jäävien osalle, eli jos leirille valittuja pelaajia jää pois, niin joitakin poikia saatetaan vielä myöhemmin kutsua mukaan. 

Onnittelut valintaleirille kutsuttaville pelaajille valinnasta! Lukekaa seuraavat tekstit huolella, ja ilmoittautukaa leirille niiden mukaisesti.

Nimilista on tämän uutisen lopussa

Ihan ensimmäiseksi, kun nyt on ollut kolmen kuukauden ”ylimääräinen” tauko kaikesta yhteisharjoittelusta, niin sen aikana on voinut tapahtua jotain asioita, joita me emme voi tietää, ja siksi olkaa itsellenne ja meille rehellisiä, jos omassa urheilussa on tapahtunut jonkunlainen ”drop out”, eli treenaaminen on jäänyt, ettekä ole päässeet tai pääsemässä rytmiin kiinni. Tämä siksi että valintaleirille tultaessa täytyisi jokaisella fysiikka olla hyvällä mallilla, ja myös lentopalloharjoittelua olisi tärkeää olla jonkun verran taustalla, että leirillä päästään aika nopeasti pelinomaiseen treeniin kiinni. Jos tuntuu itsestä epävarmalta, niin olkaa rohkeasti yhteydessä, niin voidaan vielä keskustella tarvittaessa asioista… aluevalmentajien näkökulmasta ei ole mitään ”pahoja fiiliksiä”, olkoon asiat miten tahansa, elämässä sattuu ja tapahtuu, tilanteen vaihtelee jokaisella meistä, kun kasvetaan ja mennään eteenpäin, jokainen omia polkujamme.

Pelaajat, jotka ovat C-ikäisiä eli mukana myös C-ikäisten leirityksessä ja kisoissa 
Keskustelkaa kotona vanhempien kanssa, miten teette B-ikäisten leirityksen ja kisojen suhteen. C-ikäisten aluejoukkueiden SM-kisat ovat kuitenkin teidän päänäyttöpaikka.
Ilmoittakaaa, jos ette lähde mukaan asiasta Esalle puh. 050 556 7694 tai maililla esa.piipari.lp@gmail.com

Valintaleirille ilmoittautuminen Suomisportissa 2.8.2020 mennessä. Muistakaa ilmoittautua ilmoittautumisajan puitteissa! Suomisport-tapahtuman edestakaisin aukominen ja sulkeminen on, jos ei nyt kauhean vaikeaa, niin kuitenkin turhanpäiväistä ylimääräistä työtä nuorisopäällikölle…

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus tilata nimellä varustettu nimipaita, joka tulee toimimaan alue SM-kisoissa lämmittelypaitana. Jos joku ei halua nyt tilata nimipaitaa vielä, niin se on mahdollista tilata myös alue SM-kisamatkan ilmoittautumisen yhteydessä, jos tulee valituksi joukkueisiin. Paitatilaus löytyy Suomisportissa kohdasta ”tilattavat lisätuotteet”. Valintaleirin hinta on 165 € ja paidan hinta 22 €.

Ilmoittautuminen Suomisportissa  tästä linkistä.

Alue SM-turnaukseen tulee lisäksi erilliset pelipaidat, jotka jäävät turnauksen jälkeen pelaajille muistoksi. Pelipaidat tilataan ESLAn puolesta, ja ne tilataan joukkueisiin valituille pelaajille. Pelipaita sisältyy kisamaksuun. 

Pajulahden valintaleiri alkaa perjantaina 14.8, klo 18:00 leirin avauksella ja päättyy sunnuntaina 16.8 noin klo 17:00 päivälliseen. Leiriohjelma ja aikataulut tulevat tänne ESLA:n sivuille lähempänä leiriä elokuussa.

 

Ps. Pajulahden yläkoululeirityksen ilmoittautuminen ensi lukuvuodelle on myös jo hyvällä menolla ja hakijoita on tullut jo ihan kivasti. Ysiluokkalaisille (2005) lisäinfona tieto, että alueiden päävalmentajien ja lentopalloliiton valmennuspäällikön suunnitelmissa on ensi keväälle järjestettäväksi eri opistojen (alueiden) välinen ensimmäinen YKL-Cup yläkoululeirien 9lk-pelaajista muodostetuin joukkuein, eli hieno tapahtuma lisää kisarepertuaariin. Pajulahden yläkoululeiritykseen voi ilmoittautua valtakunnallisessa haussa 31.7.2020 saakka. Linkki hakuun ja lisäinformaatiota yläkoululeirityksestä löytyy Pajulahden sivulta.
https://pajulahti.com/valmennuskeskus/ylakoululeiritys/lentopallo/

 

Terveisin

Esa ja aluevalmentajat

Valintaleirille kutsutut:

AholaLauri
AsikaniusManu
EnqvistAnders
FredrikssonsJustus
GroffierWilliam
HeleniusElias
HenrikssonEemil
Huhtalaonni
KaloOnni
KarttunenToivo
KauppiAku
KauppiEelis
KesonenKonsta
KiilKermo
KiviniemiLeo
KiviojaJoona
KärkkäinenAlex
LahtinenJoona
LehtorantaKasperi
LehtosaloNiko
MajasalmiMikke
MäkeläinenNoa
MäntykiviTommi
NovitskyAlex
PaananenAapeli
PalonenOnni
PartanenEelis
PaunonenEemeli
ReijoJesse
SalmijärviEetu
SalmijärviPanu
SivonenBarnabas
SuboticNiko
TalvitieTeemu
TuononenOlavi
TuononenPaavo
VarjusMiika
PukarinenTino
MäntynenKasperi
Katajamäki Joona