Osta omasi ja matkaa Veljesten kanssa syksyn sytyttävimpään tapahtumaan Tampereelle. Tarjalla nyt myös päiväkohtaiset liput tai 4 päivän paketit. Nämä paketit ovat todellisille lentopallofaneille -varmista itsellesi pääsy peleihin jo nyt!

Huom! Lippuja voi ostaa myös ESLAn jäsenseurojen välityksesta, jolloin myyntihinnasta menee tuki seuran toimintaan, mm. Karkkilan Pojat, Keimolan Kaiku, PuMa Volley (1 päivän liput, eri linkki 4 pv lipuille),  Salpis. Muista hyväksyä oston alussa Ticketmasterin evästeet, jossa kirjaantuminen seuran myyntiin menee oikein!

Tiketmastersin yleismyynti:

1 päivän liput

4 päivän lippupaketti avajaiset + pelit 1.-4.9.2021

4 pv paketti pelit 5.-8.9.2021: https://www.ticketmaster.fi/event/292463?

Järjestelyissä otetaan huomioon ajantasaiset koronarajoitukset, ja ostetut liput hyvitetään täysimääräisesti takaisin mikäli tapahtumaan ei voi ottaa yleisöä. Käsittelykulua ei palauteta takaisin.

Katsomomyynti aloitetaan puolitetulla katsomokapasiteetilla ja numeroimattomilla paikoilla.

Pysy mukana Veljesten matkassa tilaamalla uutiskirje!