B-tyttöjen (2004 ja 2005) aluejoukkueiden valintaleiri Pajulahdessa

22.6.2020

Valintaleiri 28.-30.8.2020 Liikuntakeskus Pajulahti. Tyttöjen leirikutsut, ja ohjeistukset.

Hei,

B-ikäisten alue SM-kisat jouduttiin ”korona-poikkeusolojen” vuoksi jättämään toukokuussa pelaamatta, ja myöhemmin keväällä lentopalloliiton, kisajärjestäjän ja alueiden yhteisestä päätöksestä kisat päätettiin järjestää syksyllä 25.-27.9.2020 Lännen alueella Kauhajoella. Syksyllä viikkoa aiemmin on myös C-ikäisten alue SM-kisat, mikä asettaa valmistautumisille, ja leiritysmahdollisuuksille omat rajansa, kun samaan varsin lyhyeen aikajanaan täytyy mahduttaa molempien ikäryhmien leiritykset. B-ikäisten (2004 ja 2005) osalta järjestetään ainoastaan valintaleiri, ja sen perusteella valitaan aluejoukkueet kisoihin. Valintaleiripelaajat on valittu aiemmin aluevalmennustoiminnassa annettujen näyttöjen perusteella, viime lukuvuoden yläkoululeirityksien perusteella, lisäksi joitakin pelaajia on noussut mukaan viime kauden turnauksissa (mm. pooliturnaukset ja aluemestaruusturnaukset) nähtyjen peliesityksien ansiosta. Valinnoissa on myös huomioitu pelaajien mahdollista tulevaa roolia aluejoukkueessa, eli että kaikkiin pelaajarooleihin on riittävästi ehdokkaita leirillä. Joitakin aiemmin mukana kisoissakin olleita pelaajia on nyt myös poissa valintalistalta, johtuen erilaista syistä, joku on kärsinyt paljon loukkaantumisista, joku panostaa enemmän Biitsiin, joku on taas tällä hetkellä ehkä vähän vähentämässä tai vähentänyt panostustaan urheiluun ja lentopalloon, ja toki on myös valitettavasti niin, että kaikkia ehkä mukaan kovastikin haluavia ei vaan pystytä valintaleirille ottamaan mukaan… Pienen varauksen jätän vielä joidenkin nyt ulkopuolelle jäävien osalle, eli jos leirille valittuja pelaajia jää pois, niin joitakin tyttöjä saatetaan vielä myöhemmin kutsua mukaan. 

Onnittelut valintaleirille kutsuttaville pelaajille valinnasta! Lukekaa seuraavat tekstit huolella, ja ilmoittautukaa leirille niiden mukaisesti.

Ihan ensimmäiseksi, kun nyt on ollut kolmen kuukauden ”ylimääräinen” tauko kaikesta yhteisharjoittelusta, niin sen aikana on voinut tapahtua jotain asioita, joita me emme voi tietää, ja siksi olkaa itsellenne ja meille rehellisiä, jos omassa urheilussa on tapahtunut jonkunlainen ”drop out”, eli treenaaminen on jäänyt, ettekä ole päässeet tai pääsemässä rytmiin kiinni. Tämä siksi että valintaleirille tultaessa täytyisi jokaisella fysiikka olla hyvällä mallilla, ja myös lentopalloharjoittelua olisi tärkeää olla jonkun verran taustalla, että leirillä päästään aika nopeasti pelinomaiseen treeniin kiinni. Jos tuntuu itsestä epävarmalta, niin olkaa rohkeasti yhteydessä, niin voidaan vielä keskustella tarvittaessa asioista… aluevalmentajien näkökulmasta ei ole mitään ”pahoja fiiliksiä”, olkoon asiat miten tahansa, elämässä sattuu ja tapahtuu, tilanteen vaihtelee jokaisella meistä, kun kasvetaan ja mennään eteenpäin, jokainen omia polkujamme.

Valintaleirille ilmoittautuminen Suomisportissa 9.8.2020 mennessä. Muistakaa ilmoittautua ilmoittautumisajan puitteissa! Suomisport-tapahtuman edestakaisin aukominen ja sulkeminen on, jos ei nyt kauhean vaikeaa, niin kuitenkin turhanpäiväistä ylimääräistä työtä nuorisopäällikölle…

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus tilata nimellä varustettu nimipaita, joka tulee toimimaan alue SM-kisoissa lämmittelypaitana. Jos joku ei halua nyt tilata nimipaitaa vielä, niin se on mahdollista tilata myös alue SM-kisamatkan ilmoittautumisen yhteydessä, jos tulee valituksi joukkueisiin. Huom! Paitamalli on ns. poikien malli, eli valitkaa sen mukaisesti oma paitakokonne. Paitatilaus löytyy Suomisportissa kohdasta ”tilattavat lisätuotteet”. Valintaleirin hinta on 165 € ja paidan hinta 22 €.

Ilmoittautuminen Suomisportissa  tästä linkistä.

Alue SM-turnaukseen tulee lisäksi erilliset pelipaidat, jotka jäävät turnauksen jälkeen pelaajille muistoksi. Pelipaidat tilataan ESLAn puolesta, ja ne tilataan joukkueisiin valituille pelaajille. Pelipaita sisältyy kisamaksuun. Tyttöjen pelipaita on leikkaukseltaan tyttöjen mallia, ja ne sovitetaan valintaleirillä.

Pajulahden valintaleiri alkaa perjantaina 28.8, klo 18:00 leirin avauksella ja päättyy sunnuntaina 30.8 noin klo 17:00 päivälliseen. Leiriohjelma ja aikataulut tulevat tänne ESLA:n sivuille lähempänä leiriä elokuussa.

 

Ps. Pajulahden yläkoululeirityksen ilmoittautuminen ensi lukuvuodelle on myös jo hyvällä menolla ja hakijoita on tullut jo ihan kivasti. Ysiluokkalaisille (2005) lisäinfona tieto, että alueiden päävalmentajien ja lentopalloliiton valmennuspäällikön suunnitelmissa on ensi keväälle järjestettäväksi eri opistojen (alueiden) välinen ensimmäinen YKL-Cup yläkoululeirien 9lk-pelaajista muodostetuin joukkuein, eli hieno tapahtuma lisää kisarepertuaariin. Pajulahden yläkoululeiritykseen voi ilmoittautua valtakunnallisessa haussa 31.7.2020 saakka. Linkki hakuun ja lisäinformaatiota yläkoululeirityksestä löytyy Pajulahden sivulta.
https://pajulahti.com/valmennuskeskus/ylakoululeiritys/lentopallo/

 

 

Terveisin

Jouni ja aluevalmentajat

 

B-tyttöjen aluejoukkueiden valintaleirille kutsutaan seuraavat tytöt:

EtunimiSukunimiSyntymävuosi
AinoAsikainen2004
AlinaHurttala2004
ElsaAndersson2004
EmmiPaavilainen2004
HelmiMelleri2004
IidaMentula2004
IidaLuoma-aho2004
JennaTuomainen2004
JennaTapio2004
KaisaAhtola2004
LauraAnttila2004
MaisaJarvanne2004
MaisaAsikanius2004
Maj-LiisLindberg2004
MariaAsikainen2004
MinelaKlapuh2004
NeaOjala2004
NooraKortelainen2004
PihlaRepo2004
VenlaHeikkinen2004
ViiviLaurila2004
ViiviVesa2004
AamuJääskeläinen2005
AnniMattila2005
EeviLehmus2005
ElisaMuukkonen2005
IdaAhlstedt2005
InkaJantunen2005
KristaKantola2005
MaijaIsokangas2005
MiimaMatikainen2005
NeaSalmikivi2005
RiikkaSikiö2005
SaraPuurtinen2005
SilmuCihangir2005
SiniSuikkanen2005
VeeraViljakainen2005
VenlaKylmälä2005