ESLAn alueleiritystoiminnassa peruuntumisia, B-ikäisten teholeirit 22.3.2020 peruttu

13.3.2020

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi lentopallon sarjatoiminta on pysäytetty toistaiseksi, ja myös ESLAn alueleiritystoiminnassa joudutaan perumaan leirejä.

B-ikäisten avoimet teholeirit su 22.3.2020 Pajulahdessa on peruttu, ja hyvin todennäköisesti valintaleiri 1.-3.5.2020 ja B-alue SM-turnaus peruuntuvat myös... Turnauksen siirtäminen pelattavaksi myöhemmin on mahdollista, ja jos kisat pelataan esim. syksyllä, niin siitä sekä leirityksistä tulee tietoa tänne ESLAn sivuille aikanaan.

C-ikäisten osalta on myös ohjelmassa avoimet teholeirit huhtikuun lopussa, niiden ilmoittautumisten piti alkaa tulevana viikonloppuna, mutta ilmoittautumisten aloittamista on siirretty parilla viikolla eteenpäin, jotta nähdään korona-tilanteen eteneminen... on kuitenkin syytä olettaa että myös kevään C-leirit peruuntuvat.

Peruuntuneiden leirien maksetut leirimaksut tullaan luonollisesti palauttamaan, palautuksien toteuttamistapa ei ole kuitenkaan vielä selvillä, mutta niiden osalta informoidaan ja ohjeistetaan heti kun asia selviää.

 

Pajulahden yläkoululeiritykset ovat myös tämän kevään osalta peruttu, eli viimeinen leiri 23.-27.3.2020 (7lk ja 8-9lk) jää toteutumatta, perumisesta on Pajulahdesta käsin mennyt jo tiedote kaikille osallisille.

 

Toivotaan että "maailma menee kuntoon" mahdollisimman pian, ja päästään jälleen omien rakkaiden harrastusten pariin taas normaalilla sykkeellä... 

T. Jouni /ESLA pv

044 231 6107
jouni.helenius77@gmail.com