2007 syntyneiden tyttöjen avoin teholeiri (sekä seuravalmentajien ”koulutus- / sparraustilaisuus”).

21.10.2019

Liikuntakeskus Pajulahti 29.11.-1.12.2019

Aluevalmennustoimintana järjestetään avoin teholeiri vuonna 2007 syntyneille tytöille Pajulahdessa 29.11.-1.12.2019. Tämä leiri on vanhemman D-ikäluokan seuraava ”steppi” aluevalmennukseen mukaan tulossa syksyn D-tehotreenitapahtumien jälkeen. Leirille osallistuminen ei kuitenkaan edellytä, että on ollut tehotreenitapahtumassa mukana.

Leirihinta on 165 €, johon sisältyy majoitus, ruokailut ja valmennus. Lisäksi voi tilata nimellä varustetun harjoituspaidan, joka maksaa 22 €. (nimipaita on paitsi hyvä ja laadukas treenipaita, niin hyvä ”apuväline” aluevalmentajille oppia tuntemaan pelaajia). Nimipaitatilaus tehdään Suomisport-ilmoittautumisessa kohdasta "tilattavat lisätuotteet".

Leirin ohjelmassa on lajiharjoittelua nuorten valmennuslinjauksien mukaisesti, vähän ominaisuusharjoittelua, sekä informaatiota kokonaisvaltaisesta urheilijaksi kasvamisesta ja myös ikäluokan alkavasta noin neljän vuoden aluevalmennusajasta… ajasta johon mahtuu neljät alue SM-kisat, ajanjakson aikana tulee mahdollisuuksia osallistua erilaisiin teholeirileiritapahtumiin, sekä yläkouluiässä (7-9lk) Pajulahden yläkoululeirityksiin.

Leiri on tarkoitettu pääasiassa vain 2007 syntyneille tytöille, eli ikäryhmälle joka tulee varsinaiseen aluejoukkuetoimintaan mukaan vuoden 2020 aikana… Poikkeustapauksissa alueen päävalmentajan hyväksynnällä otetaan joitakin 2008 syntyneitä tyttöjä mukaan, eli jos joku 2008 syntynyt on taidoiltaan jo parhaiden 2007 pelaajien tasolla omassa joukkueessa, ja haluaa leirille mukaan, niin olkaa seuravalmentajat yhteydessä päävalmentajaan ennen ilmoittautumista. Leiripaikkoja on 50 pelaajalle.

Leiri alkaa pe 29.11, klo 18:00 leirin avauksella, ja leiri päättyy su 1.12, noin klo 18:00. Tarkempi leiriohjelma ja aikataulut tulevat uutisena tänne ESLAn sivuille lähempänä leiriä.

Leiri-ilmoittautumiset 15.11.2019 mennessä Suomisportissa, koska Pajulahti tarvitsee majoittujien nimilistat kaksi viikkoa ennen, ja jotta tilatut nimipaidat ehtivät leiriin mennessä).

Ilmoittautumislomakkeeseen tästä.

Seuravalmentajat

Leirin yhteydessä järjestetään valmentajien ”koulutus-/sparraustilaisuus”, johon toivomme seuravalmentajia mukaan. Seuravalmentajat ovat apuvalmentajina mukana leirin harjoituksissa, ja treenien jälkeen ”pureudutaan” yhdessä (aluevalkut ja seuravalkut) harjoiteltuihin asioihin, ja yritetään sitä kautta saada tukea valmentajien kehittymiselle. Lisäksi valmentajille pidetään 1-2 erillistä luentotyyppistä tilaisuutta leirin aikana.

ESLA kustantaa osan valmentajien leiristä, joten omavastuuhinta on 50 €/valmentaja.

Valmentajille on oma ilmoittautuminen, johon pääsee suoraan tästä. Ilmoittautuminen on käynnissä!

 

Lisätietoja

Jouni Helenius
ESLA päävalmentaja
044 231 6107
jouni.helenius77@gmail.com