C-tyttöjen aluejoukkueet Laihian alue SM-turnaukseen

9.9.2019

Alue SM-turnaus 20.-22.9.2019.

Hei,

C-tyttöjen valintaleiri pidettiin Pajulahdessa 6.-8.9. Leirin jälkeen tehtiin aluejoukkuepelaajien valinnat. Alue SM-kisoihin on valittu joukkueet Etelä 1 (12 pelaajaa) ja Etelä 2 (14 pelaajaa). Lisäksi kaikki muut valintaleirillä olleet pelaajat on nimetty varapelaajiksi, ja heistä tilanteen mukaan loukkaantumisen, sairastumisen, tai muun mahdollisen poisjäännin tapahtuessa kutsutaan tarvittavan peliroolin pelaaja / pelaajia mukaan joukkueisiin. Kiitos kaikille erinomaisen hyvästä leiristä!

Valintaleiri sujui loppujen lopuksi tosi hienosti. Alussa oli selvästi havaittavissa jännitystä treeniotteissa, kun pientä katsastuspainetta oli laitettu hartioille taakaksi, mutta kun sunnuntain harjoituksia seurasi, niin aivan upeasti olivat kaikki pelaajat nostaneet itsensä osaamisen ylärajoille, ja vähän ylikin...

C-ikäisten alue SM-turnaus pelataan pe-su 20.-22.9.2019 Lännen alueella Laihialla ja Isossakyrössä. Joukkueisiin valitut pelaajat seuratkaa näitä ESLAn sivuja, tänne tulee selkeät ohjeistukset kisamatkaan liittyen erillisessä kisa-info uutisessa.

Olkaa hetimiten yhteydessä Jouniin (044 231 6107, jouni.helenius77@gmail.com) jos jotain epäselvyyksiä tai ongelmia ilmenee…

llmoittautuminen alue SM-kisamatkalle avautuu Suomisportissa avautuu tiistaina 10.9. (ilmoittautumiset ma 16.9, klo 23:59 mennessä).
Linkki ilmoittautumiseen 

 

T. Jouni ja aluevalmentajat

 

 

Etelän C-tyttöjen aluejoukkueisiin valitut pelaajat:

 

EtunimiSukunimiPelirooli
   
Etelä 1  
Miima MatikainenL
Veera ViljakainenP
NeaSalmikiviP
RiikkaSikiöH/Yp
AamuJääskeläinenKp
SaraPuurtinenKp
Krista KantolaYp
IdaAhlstedtH/Yp
Elisa MuukkonenYp
EeviLehmusYp
AnniMattilaYp
VenlaKylmäläKp
   
   
Etelä 2  
VenlaVesaH/Yp
ElinaAnttilaL
HetaHuhtinenL
Sanni SuomelaP
Sini SuikkanenP
MaijaIsokangasKp
EsterHirvonenYp
InkaJantunenKp
MiraSaikkonenKp
NeaSuboticYp
PinjaRopponenYp
AadaKujalaH/Yp
IlbaGashiKp
RuusaSeppäläH/Yp