C-poikien avoin teholeiri 2006 ja 2005 syntyneille

22.7.2019 klo 09:00

Karkkilassa 24.8.2019

Hei,

C-poiken alueleiritykset jatkuvat teholeirillä la 24.8 Karkkilassa, joka on avoin leiri. Tähän mennessä on leireilty, opittu linjauksen mukaisia lentopallotaitoja ja katsastuksia tehty toukokuun avoimilla teholeireillä, heinäkuun Pärnu-kesäteholeirillä, sekä 2005 poikien osalta viime lukuvuoden yläkoululeireillä ja 2006 poikien osalta syksyn ja kevään tehotreenitapahtumissa, sekä viime joulukuun Pajulahden 2 vrk teholeirillä.

Tähän mennessä toteutuneet leiritapahtumat ovat onnistuneet kaikki hyvin, ja niissä on saatu varsin kattavasti hahmotettua ikäluokkien pelaajien tilannetta tällä hetkellä, muistaen kuitenkin sen, että nuoret kehittyvät eri tahtiin, eli kenenkään ei pidä lannistua ja ajatella ettei itsellä taso voisi riittää aluejoukkueisiin myöhemmin, vaikka tänä vuonna kutsua eteenpäin ei tulisikaan, sillä vuoden päästä tilanne voi olla erilainen, kun jaksaa tehdä sinnikkäästi töitä oman urheilijana ja pelaajana kehittymisen eteen… monena vuonna B-ikäisissä on aluejoukkueissa ollut pelaajia, jotka C-ikäisinä eivät vielä ole joukkueisiin ja viimeisille leireille yltäneet, eli tsemppiä kaikille Etelän pojille eteenpäin pelaajina ja urheilijoina!

Teholeirin hinta on 40 € + mahdollinen nimipaita 22 €. Nimipaita tulee toimimaan alue SM-kisoissa lämmittelypaitana, eli kaikilla joukkueisiin valittavilla paita tulisi olla. Aika monella paita on jo avoimien leirien yhteydessä hankittuna, mutta tässä leiri-ilmoittautumisessa sen voi myös tilata.

Teholeirin ilmoittautuminen tulee tehdä 18.8 mennessä, mutta (HUOM) jos tilaat paidan, niin ilmoittautuminen 9.8 mennessä, jotta paitatilaukset ehtivät leiriin mennessä tulla valmiiksi. Ilmoittautuminen Suomisportissa oheisesta linkistä.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Seuravalmentajat ovat erittäin tervetulleita mukaan leireille osallistumaan apuvalmentajina, tai vain seuraamaan leirin harjoittelua. Aikuisille oma ilmoittautuminen tästä. Ainoastaan mahdollinen ruokailu maksaa, ja se maksetaan suoraan paikan päällä järjestäjille.

T. Esa

Leirille on kutsuttu myös seuraavat 2007-pojat:

Palonen Onni

Salmijärvi Panu

Teholeirin ohjelma ja aikataulut (la 24.8.2019 Karkkila)

klo 9:30-9:45 Ilmoittautuminen

klo 9:45-12:00 Harjoitus 1

klo 12:00-> Lounas (sisältyy leirimaksuun)

klo 13:30-16:00 Harjoitus 2

klo 16:00-> Yhteenveto ja leirin päätös