B-poikien valinnat aluejoukkueiden valintaleirille Pajulahteen

1.5.2019

Valintaleiri, 10.-12.5.2019 Pajulahden Urheiluopisto

Hei,

B-poikien matka kohti Kuusamoa ja alue SM-kisoja on hyvällä menolla. Karkkilassa pidettiin avoin teholeiri 30.3, jossa katsastettiin 2003 ja 2004 ikäluokkien pelaajia aluejoukkueiden valintaleirille. Lisäksi pelaajia on katsastettu yläkoululeireillä, sekä sarjakauden turnauksissa.

Karkkilan leiri onnistui mainiosti.Leirillä oli kaksi pitkää lajiharjoitusta, välissä lounas ja teoriahetki. Pelaajat olivat hyvällä jalalla liikkeellä ja kaikilla oli kova näyttämisen halu omasta osaamisestaan. Taso leirillä olleiden pelaajien, sekä jo suoraan valintaleirille valittujen pelaajien ryhmässä oli oikein hyvä ja varsin laaja, mikä tarkoittaa valitettavasti sitä, että hyviä poikiaä jää myös valintaleirin ja aluejoukkueiden ulkopuolelle. Iso kiitos kaikille Karkkilan leirillä hienosti suoriutuneille pelaajille!

Onnittelut valintaleirille kutsuttaville pelaajille valinnasta! Lukekaa seuraavat tekstit huolella, ja ilmoittautukaa leirille niiden mukaisesti.

Valintaleirille ilmoittautuminen Suomisportissa oheisesta linkistä 28.4.2019 mennessä. Muistakaa ilmoittautua ilmoittautumisajan puitteissa! Suomisport-tapahtuman edestakaisin aukominen ja sulkeminen on, jos ei nyt kauhean vaikeaa, niin kuitenkin turhanpäiväistä ylimääräistä työtä nuorisopäällikölle…

Ilmoittautuminen tästä linkistä.
 

Oletuksena kaikki valitut osallistuvat leirille. Jos jollakin tulee jotain poikkeamia oletukseen, niin olkaa hetimiten yhteydessä Esaan 050 556 7694 tai esa.piipari.lp@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä on vielä mahdollisuus tilata nimellä varustettu musta nimipaita, joka tulee toimimaan alue SM-kisoissa lämmittelypaitana. Osalla paita jo on, mutta kenellä ei vielä ole, niin tilatkaa tässä leiri-ilmoittautumisen yhteydessä… Nyt tilatut paidat eivät välttämättä ehdi vielä valintaleirille, mutta ne tulevat jakoon viimeistään kisamatkalle. (jos joku tässä yhteydessä tilaava ei joukkueisiin tule valituksi, niin paita toimitetaan joka tapauksessa hänelle jollakin tavalla).

Alue SM-turnaukseen tulee lisäksi pelipaidat, jotka jäävät turnauksen jälkeen pelaajille muistoksi. Pelipaidat tilataan ESLAn puolesta, ja ne tilataan joukkueisiin valituille pelaajille. Pelipaita sisältyy kisamaksuun.

Ilmoittautumisen yhteydessä saatetaan kysyä myös kisamatkaan liittyviä kysymyksiä, kuten esimerkiksi kyytiintulopaikkaa, eli vastatkaa myös niihin, vaikka varmaa tietoa ei joukkuevalinnasta vielä tässä kohtaa olekaan.

Pajulahden valintaleiri alkaa perjantaina 10.5, klo 18:00 leirin avauksella ja päättyy sunnuntaina noin klo 17:00 päivälliseen. Leiriohjelma ja tarkemmat ohjeistukset tulevat tänne ESLA:n sivuille lähempänä leiriä. 

Terkuin

Esa ja aluevalmentajat

 

B-poikien aluejoukkueiden valintaleirille kutsutaan seuraavat pojat:

 

AsikaniusManu
AskolaSanteri
Enqvist
Anders
FredrikssonJustus
GroffierWilliam
HaviaJooa
HeleniusElias
IsomäkiRiku
KaloOnni
KarttunenToivo
KauppiAku
KiilKermo
KiviojaJoona
KuuselaTomi
LahtinenJoona
LehtosaloNiko
MoilanenNuutti
PaananenAapeli
Paunonen Eemeli
PulkkinenSamu
ReijoJesse
SuboticNiko
SuutariTaavi
TalvitieTeemu
VainioSamuel
Wilen Atte
VäänänenLeevi
ÅströmMarkus