Etelän B-poikien (2003, 2004) alueleiritykset käynnistyvät kohti toukokuun alue SM-kisoja

30.3.2019 klo 09:00

Myös muutamia 2005 poikia on kutsuttu leirille

B-ikäisten alue SM-turnaus pelataan Kuusamossa 24.-26.5.2019.

Tervehdys kaikki Etelä-Suomen alueen ja Etelä-Karjalan maakunnan lentopalloilevat B-pojat (2003), C-pojat (2004) ja valmentajat, sekä poikien vanhemmat. B-ikäisten nuorten alue SM-turnaus pelataan Kuusamossa 24.-26.5.2019. Ikäluokat B-ikäisten aluejoukkueisiin kisoihin ovat 2003 syntyneet ja sitä nuoremmat.

Etelän alueleirityksissä mennään aluevalmennusjärjestelmän mukaisesti niin, että osa pojista on ollut mukana 2018-2019 yläkoululeirityksissä, ja heitä on katsastettu siellä. Lisäksi järjestetään yksi avoin teholeiri Karkkilassa lauantaina 30.3.2019 (2 lajiharjoitusta + lounas ja info välissä). Tämän jälkeen valitaan noin 30 poikaa valintaleirille, joka pidetään Pajulahden Urheiluopistolla 10.-12.5.2019, valintaleirin jälkeen valitaan aluejoukkueet Kuusamossa pelattaviin B-ikäisten alue SM-kisoihin.

Etelä-Suomen B-poikien alueleiritykset tullaan järjestämään seuraavasti:

• 30.3.2019 (la). Teholeiri (avoin leiri), -03 ja -04 syntyneet pojat.
    - leiripaikkana Karkkilan Liikuntahalli (Anttilankatu 2-4, 03600 Karkkila)
    leiri alkaa klo 10:00 ja päättyy klo 17:00
    leiri-ilmoittautumiset tästä linkistä 15.3.2019 mennessä
  • 10.-12.5.2019 (pe-su). Valintaleiri (kutsuleiri), noin 30 poikaa.
    - leiripaikkana Pajulahden Urheiluopisto (Pajulahdentie 167, Nastola)
    - leiri alkaa pe 10.5 klo 18:00 ja päättyy su 12.5 klo 17:00
    - valinnat, leiri-ilmoittautumiset ja tarkemmat ohjeet tulevat ESLA:n sivuille teholeirin jälkeen

Leiri-ilmoittautumiset (Suomisport) ja muu lisätiedottaminen tapahtuvat ESLA:n nettisivuilla, ja lisäksi tarpeen vaatiessa sähköpostilla sen jälkeen, kun ensimmäisen leirivaihe on ohi, ja mukana olevien poikien yhteystiedot ovat tiedossa.

Leirit on tarkoitettu vuosina -03 ja -04 syntyneille pojille, eli ikäluokalle, joiden joukosta tullaan valitsemaan Etelän B-poikien aluejoukkueet 24.-26.5.2019 Pohjoisen alueella Kuusamossa pelattaviin B-nuorten alue SM-kisoihin. Toivomme, että aluejoukkueisiin pyrkimään haluavat pojat tulevat avoimelle teholeirille mittaamaan osaamistaan ja harjoittelemaan lentopalloa haasteellisessa ympäristössä, sekä kilpailemaan paikoista aluejoukkueissa. Yläkoululeirityksissä mukana olleita poikia on katsastettu koko lukuvuoden ajan neljällä pitkällä (4vrk) leirillä, joten heidän osaltaan niiden, ketkä tullaan yläkoululeirien perusteella valitsemaan suoraan valintaleirille, ei osallistuminen teholeirille ole välttämätöntä! Osalle yläkoululeiripelaajista valintaleiripaikka ei ole vielä varma, joten heidän toivotaan tulevan mukaan avoimelle teholeirille (näistä ohjeistetaan pelaajia viimeisellä yläkoululeirillä). Halutessaan toki kaikki yläkoululeirityksessä olevat pojat saavat osallistua myös teholeirille!

Avoimen yksipäiväisen teholeirin hinta on 40 € / osallistuja. Lisäksi on mahdollisuus tilata omalla nimellä varustettu harjoituspaita. (nimellä varustettu harjoituspaita on todettu oivaksi tavaksi oppia tuntemaan pelaajat nopeasti, joka selkeyttää aluevalmentajien katsastustoimintaa pelaajien osalta). Harjoituspaita tulee myös toimimaan alue SM-kisoissa lämmittelypaitana, kun aluejoukkueiden pelipaitakuvio on uudistettu niin, että kisoihin hankitaan aina pelipaidat, jotka jäävät pelaajille muistoksi. Harjoituspaidan hinta on 22 €. Ilmoittautumiset leireille tapahtuvat ESLA:n nettisivujen kautta. Myös tarkemmat leiriohjelmat löytyvät myöhemmin ESLA:n sivuilta. http://esla.sporttisaitti.com

Etelän aluejoukkueita tullaan valitsemaan kaksi, Etelä 1 ja Etelä 2, joihin valitaan 12-14 pelaajaa / joukkue. Lisäksi valitaan 2-3 varapelaajaa, jotka tulevat joukkueeseen mukaan, mikäli loukkaantumisten, tai muiden syiden vuoksi joukkueen pelaajia tippuu pois.

Seuraavat 2005 pojat kutsutaan Karkkilan leirille:

• Manu Asikanius
  • Anders Enqvist
  • William Groffier
  • Eemil Henriksson
  • Eeli Kauppi
  • Joona Lahtinen

Avoimen teholeirin tavoitteena on:

• tarjota mahdollisimman monelle lentopalloilevalle -03 ja -04 syntyneelle pojalle tilaisuus näyttää pelitaitojaan hyvässä ja haasteellisessa harjoitteluympäristössä.
  • motivoida pelaajia harjoittelemaan.
  • antaa mahdollisuus peilata omaa osaamistaan suhteessa muihin pelaajiin.
  • Kartoittaa mahdollisimman laajasti ikäluokan pelaajat, ja löytää kaikki potentiaaliset aluejoukkuepelaajat.

Ohjeita seuravalmentajille:

• Toivomme, että te seuravalmentajat kannustatte tavoitteellisia ja motivoituneita pelaajia osallistumaan avoimelle teholeirille.
  • Mikäli seuranne pelaajista joku ei jostain syystä voi osallistua leiritykseen ko. ajankohtana, mutta mielestänne hänellä on tavoitteellisuutta ja potentiaalia pelaajana, niin ottakaa yhteyttä poikien päävalmentajaan (Esa Piipari).
  • Mikäli seuranne synt. 2005 pelaajista jollain on mielestänne tavoitteellisuutta ja potentiaalia pelaajana, niin ottakaa yhteyttä poikien päävalmentajaan (Esa Piipari).

Ohessa vielä B-poikien alueleirityksen ohjelma ja hinnat:

• Avoin teholeiri:
    30.3.2019 Karkkila (1pv), 40 € / osallistuja + nimellä varustettu harjoituspaita 22 €= yht. 62 €

• Valintaleiri:
    10.-12.5.2019 Pajulahti (pe-su, 2vrk), 165 €/osallistuja