Etelän poikien 2-joukkue sijalle 6.

15.9.2018

Aluejoukkueiden SM-kisoissa Rovaniemellä

Etelän 2-joukkue koostui kisoissa muutamasta kisakonkarista ja lopuilla kisat olivat ensimmäinen kosketus aluekisoihin. Pitkä ja puuduttava bussimatka hioi jo osan jännityksestä pois mutta hyvin pojat jaksoivat taistella 1. Pallosta lähtien.

Pelillisesti perjantai ja lauantai muistuttivat hyvin paljon toisiaan. Päivät alkoivat kovilla vastustajilla, joita vastaan ei oma peli riittänyt ja Länsi ja Lounas veivätkin voitot kotiin. Molempien päivien 2. Peliin saatiin aivan erilainen ilme ja peli loksahti paikalleen ja Pohjoinen ja Itä kaatuivat 2-0. 

Palkintona alkulohkon voitoista päästiin haastamaan 1-lohkon voittajaa Lounas 1:stä. Selkeästi altavastaajan roolista huolimatta saimme todella hienosti väännettyä vastustajan välillä siltaan ja tarjosimme muutamia todella hienoa palloralleja. Lounas1 oli kuitenkin parempi 2-0.

Sunnuntaina Itä1 oli helppo pala ja etelän joukkueiden keskinäisen ottelun tappion jälkeen loppusijoitus 6. 

Valmennuksen näkökulmasta yhden turnauksen aikana tapahtunut kehitys oli huikeaa. Erityisesti joukkuepelaamisessa päästiin isoja loikkia eteenpäin. Suurin osa kakkosjoukkueesta saa vielä ensi vuonnakin pelata vastaavissa kisoissa ja silloin ollaan menty taas kehitytty joka osa-alueella. 

Kiitos jokaiselle mukana olleelle pojalle ja huoltotiimille. 

Juha

Etelän poikien 2-joukkue
Etelän poikien 2-joukkue