Etelän 1-joukkueen pojat sijalle 5

9.9.2018

Rovaniemen aluejoukkueiden SM-turnauksessa

Jo torstain ja perjantain välisenä yönä suuntasi Etelän bussi kohti pohjoista, suuntana tällä kertaa Rovaniemi. Bussissa hyvin nukutun ? yön jälkeen ohjelmassa oli varusteitten jako, majoittautuminen ja ruokailu. Tällä kertaa 1. joukkueella pelipaikka olikin aivan vieressä eli pikku ulkoilun jälkeen päästiin suoraan kentälle. Vastassa ensimmäisessä pelissä totutun kova Lounas 1, pelissä oltiin hetkittäin hyvinkin mukana mutta voittoon asti ei rohkeus vielä riittänyt.

Perjantain iltapeliin verkon toiselle puolelle asteli Pohjoinen. Ensimmäinenkin erä oli hyvin hallussa mutta lopussa muutama harmittava virhe vei erän kotijoukkueelle. Toinen erä meille hyvällä omalla pelillä ja kolmaskin 15-13 loppuluvuin nimiin. Voittotili auki heti toisessa pelissä!

Lauantaina aamupelissä Länsi osoittautui liian kovaksi meille, Idästä taas vastaavasti selkeä 2-0 voitto. Tämä tiesi ounasteltua kolmossijaa alkulohkosta ja yhtä oletettua vastusta eli Lounas 2. Vastustaja tiedettiin hyvin liikkuvaksi ja vähän virheitä tekeväksi porukaksi, iltapelistä tiedettiin odottaakin vaikeaa. Peli osoittautuikin vielä hankalammaksi kuin ajateltiin, vastustaja poimi niin iskut kuin peipit peliin kerta toisensa jälkeen ja hyökkäsi pallot takaisin lähes virheittä. Vielä kun syöttökin lähti kaverilla kulkemaan, Etelän poikien eväät oli syöty. Takkiin rumin eränumeroin ja tie mitalipeleihin katkesi.

Sunnuntaina joukkue sai hienosti kasattua rivinsä illan pettymyksen jälkeen ja tuloksena kaksi voittoa hyvällä omalla pelillä, kruununa tietysti viimeinen paikalliskamppailu Etelä 2 vastaan.

Kiitokset koko joukkueelle ja muulle staffille koko reissusta. Sarjakauden jälkeen moni pääseekin taas nauttimaan mukavasta bussimatkailusta B-kisoissa Torniossa...

Markku

Poikien 1-joukkue
Poikien 1-joukkue