C-tyttöjen valinnat aluejoukkueiden valintaleirille Pajulahteen

31.8.2018

Valintaleiri 31.8.-2.9.2018, Pajulahden urheiluopistolla (Pajulahdentie 167, Nastola).

Hei,

C-tyttöjen leiritykset alkavat olla loppusuoralla ennen Rovaniemen alue SM-turnausta. Vielä ennen kisamatkaa jäljellä on valintaleiri Pajulahdessa, jossa lopulliset aluejoukkuevalinnat tehdään. Valintaleirille kutsutaan 33 tyttöä, joiden joukosta aluejoukkueet 12 + 12 pelaajaa muodostuvat.

Kiitos oikein paljon kaikille tähän mennessä leirityksissä mukana olleille tytöille, kaikki olette harjoitelleet hyvin, toimineet muutenkin urheilijamaisesti, ja vaikka tänä vuonna matka ei ihan riittänytkään aluejoukkueisiin asti, niin kaikilla teillä on vielä useampia mahdollisuuksia tulevina vuosina edessä, jos vain niin itse päätätte, eli toivottavasti tapaamme jälleen leirien merkeissä.

Onnittelut valintaleirille kutsuttaville pelaajille valinnasta! Lukekaa seuraavat tekstit huolella, ja ilmoittautukaa leirille niiden mukaisesti. Ilmoittautumisaika on lyhyt, koska tuleva leiri on jo parin viikon kuluttua, eli huolehtikaa jokainen omalta osalta homma ajoissa kuntoon.

Valintaleirin hinta on 165 € + mahdollinen harkkapaita 22 €. Harkkapaita tulee toimimaan alue SM-kisoissa lämmittelypaitana, eli kaikilla joukkueisiin valittavilla paita tulisi olla. Lähes kaikilla paita on jo aiempien leirien yhteydessä hankittuna, mutta tässä leiri-ilmoittautumisessa sen voi myös tilata (enää paitaa ei ehdi saamaan omalla nimellä painettuna, vaan selässä on teksti ”ETELÄ”).

Valintaleirille ilmoittautuminen tulee nopealla aikataululla, koska leiri, ja viikko sen perään itse kisat tulevat niin nopeasti. Eli valintaleiri-ilmoittautuminen 26.8.2018 mennessä oheisesta linkistä.

Linkki https://www.suomisport.fi/events/88c9e832-cea1-41bc-ac7a-841c95ceb336

Oletuksena kaikki valitut osallistuvat leirille. Jos jollakin tulee jotain poikkeamia oletukseen, niin olkaa hetimiten yhteydessä Jouniin 044 231 6107 tai jouni.helenius77@gmail.com

Alue SM-turnaukseen hankitaan pelipaidat, jotka jäävät turnauksen jälkeen pelaajille muistoksi. Pelipaidat tilataan ESLAn puolesta, ja ne tilataan joukkueisiin valituille pelaajille. Pelipaita sisältyy kisamaksuun.

Leiri-ilmoittautumisen yhteydessä saatetaan kysyä kisoihin liittyen jo myös kyytiintulopaikka kisamatkalla. Vaihtoehdot ovat: Tikkurilan Shell (Helsinki), Matkakeskus (Lahti), Matkakeskus (Kouvola). Aikataulut, kuten myös monet muut kisamatkaan liittyvät asiat ohjeistetaan valintaleirin yhteydessä, sekä täällä ESLA-sivuilla vähän myöhemmin.

 

Pajulahden leiri alkaa perjantaina 31.8, klo 18:00 leirin avauksella ja päättyy sunnuntaina 2.9 noin klo 17:00 päivälliseen. Leiriohjelma ja tarkemmat ohjeistukset tulevat tänne ESLA:n sivuille vielä lähempänä leiriä.

T. Jouni ja aluevalmentajat

 

Valintaleirille kutsutaan seuraavat pelaajat:

EtunimiSukunimiSeura jota edustaa
AinoAsikainenRuokolahden Raju
AlinaHurttalaPerttulan Tähti
AnnarosaTorchiaPuMa Volley
EmmiPaavilainenKajo/Arsi
HannaMajuriKimmo Volley
IidaLuoma-ahoKausalan Yritys
IidaMentulaPuMa Volley
IsabelJylöPuMa Volley
JennaTuomainenKausalan Yritys
Joanna PuukkaKausalan Yritys
LauraAnttilaRuokolahden Raju
MaisaJarvanneHaminan Arsi
MaisaAsikaniusPerttulan Tähti
Maj-LiisLindbergBlues Volley
NeaOjalaKausalan Yritys
NeeaHuhtanenRuokolahden Raju
NiinaHutriKausalan Yritys
NinniAsikainenPuMa Volley
NooraKortelainenPuMa Volley
PihlaRepoPerttulan Tähti
Sara SinisaloPuMa Volley
VeeraSiitonenRuokolahden Raju
Viivi VesaRuokolahden Raju
Viivi LaurilaBlues Volley
VilmaPäärniHaminan Arsi
VilmaOinasKorian Ponsi
AadaKujalaBlues Volley
EeviLehmusRuokolahden Raju
ElisaMuukkonenRuokolahden Raju
IdaAhlstedtKarkkilan pojat
MiimaMatikainenRuokolahden Raju
NeaSalmikiviHaminan Arsi
RiikkaSikiöRuokolahden Raju