Etusivu

Ajankohtaista

Valmentajien keskusteluillat jatkuvat Mäkelänrinteen lukiossa maanantaina 23.1 klo 18.00 - 19.30. Talven toisessa keskusteluillassa aiheena on Psyykkinen valmennus urheilijan ja valmentajan näkökulmasta.
Mäkelänrinteen lukion tyttöjen joukkue osallistui Koululiikuntaliiton lentopallosarjaan syksyllä 2005, joukkue pelasi sarjassa kaksi turnausta, alkusarjasta selvittiin aluefinaaliin, jossa Kouvolan Lyseon Lukio oli sitten sen verran parempi, että voitti alueturnauksen ja meni valtakunnalliseen lopputurnaukseen.
ESA ja Mäkelänrinteen lukio järjestävät vuoden 2006 alussa useita avoimet ovet -tapahtumapäiviä.
Yhteishaku lähestyy ja on aika tehdä ratkaisuja ja valintoja; opiskella vai keskittyä enemmän harjoitteluun ja pelaamiseen.
Etelä-Suomen Aluevalmennuskeskuksen valmennuspäällikön tehtävä haasteineen kiinnosti valmentajakuntaa valtakunnallisesti ja valmennuspäällikön tehtävään tuli useita hyviä hakemuksia.
ESA:n ja yhteistyökumppaneiden välinen perustamissopimus allekirjoitettiin sunnuntaina 11.12.2005 Suomen Cupin finaalien yhteydessä.
ESA:n sivut ovat parhaillaan perustamistoimenpiteiden ja päivitystyönalla. Sivut toimivat virallisena ESA:n tiedotuskanavana vasta oheisen varoituskolmion poistuttua sivustolta. Pahoittelemme tilannetta!
Sporttisaitti-palvelu tarjoaa helppokäyttöisen, nopean ja varmatoimisen julkaisutyökalun liittojen, seurojen ja joukkueiden Internet-sivustojen ja -palvelujen toteuttamiseksi.
RSS ATOM