Etusivu

Ajankohtaista

Etelä-Suomen aluevalmennnnukeskuksen (ESA/Helsinki) tyttöjen ryhmä oli kokonaisuudessaan (10 pelaajaa) mukana turnauksessa kuten myös molemmat valmentajat. Turnaukseen olivat tulleet muina vierasjoukkueina Lounais- ja Länsi-Suomen (Tampere ja Pihtipudas) valmennuskeskusten joukkueet. Järjestävä Itä-Suomen (Pieksämäki) valmennuskeskus oli neljäs aluevalmennuskeskusten tyttöjen turnaukseen osallistunut. Pohjois-Suomen Aluevalmennuskeskus (Oulu) ei osallistunut turnaukseen.
ESA:n tytöt osallistuivat tiistaina 28.3. järjestettyyn aluevalmennuskeskusten väliseen turnaukseen Pieksämäellä sijoittuen hienosti toiseksi.
Ohjausryhmän keskiviikon 29.3. kokous siirretään. Uusi ajankohta ilmoitetaan viimeistään parin päivän kuluessa.
Suomen Psykologiliiton psyykkisen valmennuksen toimikunta järjestää perinteisen kevätseminaarin 12.5. Teemana on "Onnistumisen eväät urheilussa - mitä menestyksen takana?"
ESA:n valmennuspäällikkö Juha Lantto on valittu naisten maajoukkueen kakkosvalmentajaksi päävalmentaja Antti Paanasen aisapariksi.
ESA:n tyttöjen valmennusryhmän mietteitä ja näkökulmia kolmannellta jaksolta. Yhteenvedon on kirjoittanut Johanna Yrjölä, joka on II vuosikurssin opiskelija.
Valmentaja Juha Lanton mietteitä ja ajatuksia syyslukukaudesta 2005.
Vuoden 2006 ensimmäinen ohjausryhmän kokous järjestetään 15.2. klo 18:00-20:00.
RSS ATOM