Etusivu

Ajankohtaista

Valmentaja Heikki Torkkelin tyttöjen ryhmän toiminnasta kokoama 4-jakson jaksoraportti (ehkä paremminkin puisevan pitkä toimintakertomus).
Tyttöjen ryhmän toiminnasta lukuvuoden 4. jaksolla kertoo Mirja Tuuren laatima ansiokas raportti.
Kokous pidetään Lentopalloliiton kahvihuoneessa 12.4.2006 klo 18:00-20:00.
Aluevalmennuskeskusten turnauksen jatkoksi olivat Suomen Lentopalloliitto ja Itä-Suomen valmennuskeskus järjestäneet mahdollisuuden naisten maajoukkuevalmentajien vetämään käytännön valmennustapahtumaan. Tilaisuuteen ei pystynyt loppujen lopuksi osallistumaan kuin ESAn 10 tyttöä ja yksi Pieksämäen naisten liigajoukkuepelaaja. Näin tapahtumasta muodostui pelkästään ESAn tyttöjen harjoitus.
Etelä-Suomen aluevalmennnnukeskuksen (ESA/Helsinki) tyttöjen ryhmä oli kokonaisuudessaan (10 pelaajaa) mukana turnauksessa kuten myös molemmat valmentajat. Turnaukseen olivat tulleet muina vierasjoukkueina Lounais- ja Länsi-Suomen (Tampere ja Pihtipudas) valmennuskeskusten joukkueet. Järjestävä Itä-Suomen (Pieksämäki) valmennuskeskus oli neljäs aluevalmennuskeskusten tyttöjen turnaukseen osallistunut. Pohjois-Suomen Aluevalmennuskeskus (Oulu) ei osallistunut turnaukseen.
ESA:n tytöt osallistuivat tiistaina 28.3. järjestettyyn aluevalmennuskeskusten väliseen turnaukseen Pieksämäellä sijoittuen hienosti toiseksi.
Ohjausryhmän keskiviikon 29.3. kokous siirretään. Uusi ajankohta ilmoitetaan viimeistään parin päivän kuluessa.
Suomen Psykologiliiton psyykkisen valmennuksen toimikunta järjestää perinteisen kevätseminaarin 12.5. Teemana on "Onnistumisen eväät urheilussa - mitä menestyksen takana?"
RSS ATOM