Etusivu

Ajankohtaista

Krista Kekkosen kirjoittama valmennusoppilaan raportti tyttöjen ryhmän toiminnasta 2-jaksolla 2006-07.
ESA:ssa keskiviikkona 7.2. järjestettävässä Avoimet ovet –tapahtumassa on tapahtunut muutoksia.
ESA järjestää tulevana keväänä tutustumisleirin C-tytöille ja C-pojille. Tytöt leireilevät 14.4. ja pojat 21.4.
Poikalentopallon "herätysiltaan" on ilmoittautunut jo lähes 30 henkilöä, joten on lupa odottaa varsin mielenkiintoista tapahtumaa.
ESA toivottaa yhteistyökumppaneilleen Lämpöistä Joulua sekä Iloista Uutta Vuotta 2007!
Koululiikuntaliiton lentopallosarjassa tytöt/lukio pelattiin valtakunnallinen lopputurnaus Pihtiputaalla 14.12.2006. Turnaukseen olivat selvinneet lukiojoukkueet Kuopiosta, Eurasta ja Pihtiputaalta Mäkelänrinteen Lukion lisäksi. Pihtiputaan lukio kotijoukkueena oli tyly emäntä ja vei mestaruuden, mutta Märskyn tytöt olivat hyviä kakkosia, eli hopeiset mitalit olivat tuomisina Putaan reissulta.
Harri H. Hakkarainen alustaa keskiviikkona 13.12 klo 18 Mäkelänrinteen lukion seuravalmentajaillassa aiheesta Palauttava harjoittelu osana huippu-urheilijana kehittymistä.
Koululiikuntaliiton järjestämässä lentopallosarjassa oli tänä syksynä toisen karsintavaiheen turnaus Märskyn tytöillä Loimaalla 2.11. Valmennuskeskuksessa harjoittelevat tytöt näyttivät muille pelaamisen mallia ja voittivat kaikki kolme otteluaan ja selvisivät näin valtakunnalliseen finaaliin, mikä järjestetään vielä tämän vuoden puolella.
RSS ATOM