Etusivu

Ajankohtaista

ESA:n valmennuspäällikkö Juha Lantto on valittu naisten maajoukkueen kakkosvalmentajaksi päävalmentaja Antti Paanasen aisapariksi.
ESA:n tyttöjen valmennusryhmän mietteitä ja näkökulmia kolmannellta jaksolta. Yhteenvedon on kirjoittanut Johanna Yrjölä, joka on II vuosikurssin opiskelija.
Valmentaja Juha Lanton mietteitä ja ajatuksia syyslukukaudesta 2005.
Vuoden 2006 ensimmäinen ohjausryhmän kokous järjestetään 15.2. klo 18:00-20:00.
Valmentajien keskusteluillat jatkuvat Mäkelänrinteen lukiossa maanantaina 23.1 klo 18.00 - 19.30. Talven toisessa keskusteluillassa aiheena on Psyykkinen valmennus urheilijan ja valmentajan näkökulmasta.
Mäkelänrinteen lukion tyttöjen joukkue osallistui Koululiikuntaliiton lentopallosarjaan syksyllä 2005, joukkue pelasi sarjassa kaksi turnausta, alkusarjasta selvittiin aluefinaaliin, jossa Kouvolan Lyseon Lukio oli sitten sen verran parempi, että voitti alueturnauksen ja meni valtakunnalliseen lopputurnaukseen.
ESA ja Mäkelänrinteen lukio järjestävät vuoden 2006 alussa useita avoimet ovet -tapahtumapäiviä.
Yhteishaku lähestyy ja on aika tehdä ratkaisuja ja valintoja; opiskella vai keskittyä enemmän harjoitteluun ja pelaamiseen.
Etelä-Suomen Aluevalmennuskeskuksen valmennuspäällikön tehtävä haasteineen kiinnosti valmentajakuntaa valtakunnallisesti ja valmennuspäällikön tehtävään tuli useita hyviä hakemuksia.
ESA:n ja yhteistyökumppaneiden välinen perustamissopimus allekirjoitettiin sunnuntaina 11.12.2005 Suomen Cupin finaalien yhteydessä.
RSS ATOM