Etusivu

Ajankohtaista

Koululiikuntaliiton lentopallosarjassa tytöt/lukio pelattiin valtakunnallinen lopputurnaus Pihtiputaalla 14.12.2006. Turnaukseen olivat selvinneet lukiojoukkueet Kuopiosta, Eurasta ja Pihtiputaalta Mäkelänrinteen Lukion lisäksi. Pihtiputaan lukio kotijoukkueena oli tyly emäntä ja vei mestaruuden, mutta Märskyn tytöt olivat hyviä kakkosia, eli hopeiset mitalit olivat tuomisina Putaan reissulta.
Harri H. Hakkarainen alustaa keskiviikkona 13.12 klo 18 Mäkelänrinteen lukion seuravalmentajaillassa aiheesta Palauttava harjoittelu osana huippu-urheilijana kehittymistä.
Koululiikuntaliiton järjestämässä lentopallosarjassa oli tänä syksynä toisen karsintavaiheen turnaus Märskyn tytöillä Loimaalla 2.11. Valmennuskeskuksessa harjoittelevat tytöt näyttivät muille pelaamisen mallia ja voittivat kaikki kolme otteluaan ja selvisivät näin valtakunnalliseen finaaliin, mikä järjestetään vielä tämän vuoden puolella.
Teemana on "Kehonhallinnan, taidon ja toiminnallisuuden merkitys harjoittelussa". Kouluttajat ovat alansa ammattilaisia, ja heillä on usean vuoden käytännön valmennuskokemus eri lajien urheilijoiden parissa.
Suomen alle 19 v poikien maajoukkueella on turnausmatka Viron Viljandiin 27. - 29.10.2006. Joukkueeseen on valmentaja Pekka Lahtinen valinnut myös kaksi ESA:ssa harjoittelevaa poikaa, Tuomas Haapasalon ja Pasi Kuosmasen. Aiemmin juniorisarjoissa PuMa-Volleytä edustaneet pojat pelaavat alkaneella sarjakaudella Korson Vedon 1-sarjajoukkueessa.
Syksyn 2006 koululiikuntaliiton lentopallosarjan lukio/tytöt alueen 1 ensimmäisen kierroksen turnaus pelattin Mäkelänrinteen Uintikeskuksen palloiluhallissa ma 16.10.2006. Märskyn tytöt voittivat turnauksen ja selvisivät alueen lopputurnaukseen, joka pelataan 18.11.2006 mennessä.
Valmennuskeskuksen lukuvuoden harjoitusohjelmaan kuuluva syyskauden leiri järjestettiin tällä kertaa Pajulahden Liikuntakeskuksessa.
ESA:n ohjausryhmän kokous on siirretty. Kokouksen uusi ajankohta on 12.10. klo 18-20. Kokouspaikkana SLeL:n kahvihuone.
URHEILU-BUSINESS (14.9.2006)
Olemme käynnistämässä pääasiassa urheilijoille suunnattua uutta opintokokonaisuutta. Kyse on yrityshautomomme ajatuksia mukailevasta, erityisesti urheilijoille suunnatusta kokonaisuudesta. Sen ytimen muodostaa ajatus siitä, että jokainen urheilija on lajiosaamisensa, henkilökohtaisten suhteidensa ja oman henkilönsä kautta "tuotteistettavissa”.
Yhteistyösopimus on kolmivuotinen ja sen tarkoituksena on tukea ESLA:n nuorisotoiminnan laajentunutta leiritystoimintaa erityisesti massaleirien osalta. Edellä mainitun lisäksi sopimuksella halutaan luoda edellytykset alueen huipputoiminnalle nousta kansalliselle ja kansainväliselle tasolle. Tämä tarkoittaa mm. aluejoukkueiden ja ESA:n valmennettavien leirityksiä testauksineen.
RSS ATOM