Etusivu

Ajankohtaista

ESA on saanut sovittua Mäkelänrinteen Uintikeskuksesta muutamia palloilu- ja kuntosaliaikoja kesälle 2007. Tarkemmin näet "Harjoitteluohjelmat" tai "Lisätietoja" linkkiä napsauttamalla. HUOM ! Elokuun alun vuorot lisätty 28.6./ht
Lentopalloilun valmennusryhmä perustettiin Mäkelänrinteen Lukioon syksyllä 2005 ja päättynyt lukuvuosi oli näin kolmas kun lentopallovalmennus on kuulunut lukion lajeihin. Ensimmäiset kaksi valmennukseen osallistunutta tyttöä saivat valkolakin 2.6.2007. He ovat Johanna Yrjölä ja Krista Kekkonen. Onnittelut !!!
Hongiston Tarmon junioreille suunnatulle tekniikkaleirille osallistui hienosti 32 vuosina 94-88 syntyneitä tyttöjä ja poikia.
ESLA:n seurojen ennätyksellisen aktiivinen lentopallokausi on loppukiriä vaille valmis. "Viimeinen satanen" vedetään ystävien sekä kilpakumppanien kirittämänä ja tukemana Lahdessa.
ESA:n ohjausryhmän kuunvaihteeseen (31.5.) suunniteltu kokous siirtyy pidettäväksi keskiviikkoon 8. elokuuta.
Neljän lentopalloseuran hyvällä yhteistyöllä toteutettu Länsi-Uudenmaan leiri F-D-ikäisille lapsille tarjosi elämyksiä, onnistumisia ja hyvää mieltä.
Toisen leiripäivän aamu valkeni auringon paistaessa ja käen kukkuessa.
Lentopallo näkyy ja kuuluu Pajulahdessa, siitä pitävät huolen lähes 170 lentopalloihmistä eri puolilta Etelä-Suomea.
Pajulahden leirille on osallistumassa lähes 130 nuorta. Näin suuri ryhmä asettaa valmennukselle ison haasteen.
Valmennuskeskuksen tyttöjen ryhmän kevätkauden leiritapahtuma toteutui suunnitelman mukaisesti Etelä-Virossa Vorun urheilukoulussa 25.-29.4.2007.
RSS ATOM