Ryhmä aloittaa piakkoin valmistautumisen syyskuussa pidettäviin Alue-SM kilpailuihin.
Tulevan kauden 2008-09 sarjoihin voi jo ilmoittautua.Tarkemmat tiedot kilpailutoiminnan sivustoilta.
Pääkaupunkiseudulle on perustettu uusi lentopallon erikoisseura PKS Volley ry.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean johtoryhmä on nimittänyt Juha Dahlströmin huippu-urheilukoordinaattoriksi.
Kesän Junnukoulu järjestetään kesällä 2008 viikoilla 27 ja 28. Opetus tapahtuu klo 10:00-13:00 välisenä aikana. Ikäryhmät ovat 10-18 vuotiaille.
Etelä-Suomen aluevalmennusryhmä kutsuu Etelän alueella pelaavat nuoret vanhempineen ja valmentajineen kesän maailmanliigan otteluun huippuedulliseen tarjoushintaan!
ESLA ja Etelä-Suomen Aluevalmennuskeskus järjestää pääkaupunkiseudun lentopalloilijoille mahdollisuuksia harjoitella myös kesäaikana laji- ja fyysisiä ominaisuuksia johdetuissa harjoitustilaisuuksissa. Harjoittelupaikaksi on sovittu Malmin Liiketalousopiston palloiluhalli ja kuntosali.
Mäkelänrinteen Lukiosta valmistui 31.5.2008 kolme lentopallovalmennukseen osallistunutta tyttöä, Katariina Kojola, Sara Koskinen ja Heidi Lamberg.