Tulevan kauden 2008-09 sarjoihin voi jo ilmoittautua.Tarkemmat tiedot kilpailutoiminnan sivustoilta.
Pääkaupunkiseudulle on perustettu uusi lentopallon erikoisseura PKS Volley ry.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean johtoryhmä on nimittänyt Juha Dahlströmin huippu-urheilukoordinaattoriksi.
Kesän Junnukoulu järjestetään kesällä 2008 viikoilla 27 ja 28. Opetus tapahtuu klo 10:00-13:00 välisenä aikana. Ikäryhmät ovat 10-18 vuotiaille.
Etelä-Suomen aluevalmennusryhmä kutsuu Etelän alueella pelaavat nuoret vanhempineen ja valmentajineen kesän maailmanliigan otteluun huippuedulliseen tarjoushintaan!
ESLA ja Etelä-Suomen Aluevalmennuskeskus järjestää pääkaupunkiseudun lentopalloilijoille mahdollisuuksia harjoitella myös kesäaikana laji- ja fyysisiä ominaisuuksia johdetuissa harjoitustilaisuuksissa. Harjoittelupaikaksi on sovittu Malmin Liiketalousopiston palloiluhalli ja kuntosali.
Mäkelänrinteen Lukiosta valmistui 31.5.2008 kolme lentopallovalmennukseen osallistunutta tyttöä, Katariina Kojola, Sara Koskinen ja Heidi Lamberg.
Pajulahdessa pidettiin 8.5.2008 sarjakauden päätöstilaisuus.