Tarkista joukkueesi tiedot.
HAAGA-HELIA amk:n Urheilubusiness-opintokokonaisuus (15 op) - tietoiskut pe 5.12.2008.
Tampereen Isku-Volley tuo lentopalloilun SM-liigaottelun pääkaupunkiseudulle tulevana lauantaina. Huippujännittävä ottelu Keski-Savon Pateria vastaan pelataan Vantaan Energia-Areenalla 29.11. klo 16. Pääsyliput ovelta (12,-/9,-/7,-).
Vielä ehdit mukaan ensi kesän lentisriparille Pajulahteen. Ilmoittaudu pikaisesti suoraan Pajulahteen valmennuskeskusjohtaja Mikko Levolalle
Tervetuloa Pajulahden urheiluopistolle päättämään Suomen Lentopalloliiton eteläisen alueen asioista.
Suomen Lentopalloliitto julkistaa kaikille jäsenseuroilleen avoimen markkinointikilpailun.
Sinettitarkistukset eivät ole tilaisuuksia, joissa sinetti otetaan pois, vaan tapaamisia, joissa keskustellaan seuran arkipäivän haasteista ja siitä, miten Lentopalloliitto voisi seuran toimintaa tukea.