Muistathan huolehtia ajoissa ilmoittautumisen loppukesän alueleireille.
Suomen miesten maajoukkue kohtaa EM-pronssijoukkueen Puolan Tampereella Hakametsän jäähallilla 10.7.2009 klo 18.30. Lähdetään porukalla kannustamaan Suomi voittoon. Kisamatkan hinta vain 25 euroa sisältäen lipun ja bussimatkan (hyvät paikat, B1 tai B3-katsomosta). Paikkoja 100 kpl, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähde matkaan vaikka koko perheen voimin, mutta toimi pikaisesti!
Huom! Muuttunut aika
Lopputurnausten sijoille 1-3- sijoittuneet joukkueet sarjoittain.
Aluejaoston toimintaa on pyritty määrätietoisesti kehittämään alkuvuoden aikana. Katso lisätietoja tapahtumakalenterista.
Koulutuksen SUPER-viikonloppu 8.-10.5.2009 toteutetaan Klaukkalassa. Järjestävänä seurana Klaukkalan Kiri.
Mäntyharjun Virkistys, Karjalaisen Hannun johdolla, otti omansa viikonvaihteessa pelatussa seurajoukkueiden SM-finaaliturnauksessa. Kotiin tuomisina olivat kultamitalit.
Muutama vuosi on ehtinyt kulua tuki- ja työryhmän edellisestä kokouksesta. Viime vuosina tuki- ja työryhmän toiminta on keskittynyt Etelä-Suomen Aluevalmennuskeskuksen (ESA) rakentamiseen ja kehittämiseen ESA:n ohjausryhmänä.