Tarkista joukkueesi tiedot.
HAAGA-HELIA amk:n Urheilubusiness-opintokokonaisuus (15 op) - tietoiskut pe 5.12.2008.
Tampereen Isku-Volley tuo lentopalloilun SM-liigaottelun pääkaupunkiseudulle tulevana lauantaina. Huippujännittävä ottelu Keski-Savon Pateria vastaan pelataan Vantaan Energia-Areenalla 29.11. klo 16. Pääsyliput ovelta (12,-/9,-/7,-).
Vielä ehdit mukaan ensi kesän lentisriparille Pajulahteen. Ilmoittaudu pikaisesti suoraan Pajulahteen valmennuskeskusjohtaja Mikko Levolalle
Tervetuloa Pajulahden urheiluopistolle päättämään Suomen Lentopalloliiton eteläisen alueen asioista.
Suomen Lentopalloliitto julkistaa kaikille jäsenseuroilleen avoimen markkinointikilpailun.
Sinettitarkistukset eivät ole tilaisuuksia, joissa sinetti otetaan pois, vaan tapaamisia, joissa keskustellaan seuran arkipäivän haasteista ja siitä, miten Lentopalloliitto voisi seuran toimintaa tukea.
Mäkelänrinteen liikuntahallissa pelattiin ti 14.10.2008 Koululiikuntaliiton tämän kauden lentopallosarjassa tytöt/lukio alueellinen turnaus, jossa kotijoukkue Märsky esiintyi edukseen voittamalla turnauksen ykkösjoukkueellaan. Märskyn kakkonen yritti sinnitellä ainoan vierasjoukkueen Iitin lukion kannoilla, mutta joutui tyytymään turnauksen jumbosijaan tässä kolmen joukkueen turnauksessa.
Etelä-Suomen Lentopallon Aluejaosto toteuttaa alueensa lentopalloseurojen kanssa yhteistyönä maakunnallisia Tapahtumapäiviä.