Muutama vuosi on ehtinyt kulua tuki- ja työryhmän edellisestä kokouksesta. Viime vuosina tuki- ja työryhmän toiminta on keskittynyt Etelä-Suomen Aluevalmennuskeskuksen (ESA) rakentamiseen ja kehittämiseen ESA:n ohjausryhmänä.
Etelän alueelta välieriin selvisi kaikkiaan 15 tyttöjoukkuetta. B:n välieräkierros pelattiin 28.3 ja A:n ja C:n kierrokset pelataan 4.4.2009.
Vastaa kyselyyn ja olet mukana suunnittelemassa kyseisiä turnauksia.
Etelä-Suomen alueen lentopalloseuroille on kohdennettu kysely, jossa tiedustellaan mm. palkattujen työntekijöiden määrää ja tarpeesta palkkatyöntekijälle.
Tänä vuonna seuratoimintaa tuetaan poikkeuksellisen suurella summalla, kun veikkausvoittovaroista myönnetään tukea suoraan urheiluseuroille.
Puistolan urheilutalolla 2.2. klo 18:00-20:30 ”Lentopalloilijan liiketaitovalmennus” valmentajakoulutus on peruuntunut.
Lentopalloseuroja palvelemaan on rakennettu Seuratoiminnan Laatuarviointi, josta viime vuoden aikana käytimme työnimeä seuraluokittelu.
Vuoden 2009 ensimmäisen valmentajaillan avaa Suomen naisten maajoukkueen päävalmentaja Marko Siivonen. Aiheena toivottu ja odotettu lentopalloilijan liiketaitovalmennus.
Hakemukset lukio-opiskelupaikoista on tehtävä 2-20.3.2009. Mäkelänrinteen lukioon otetaan lentopallon lajiryhmään tyttöjä ja poikia, joille on tarjolla lentopallovalmennusta 3-4 ke/vko sisältyen lukio-opiskelun kurssivalikoimaan.
Jälleen ESLAN B-nuoret menestyivät hienosti alueiden välisessä Suomen Mestaruusturnauksessa. Poikien 1-joukkue saavutti kultaa ja tyttöjen 1-joukkue hopeaa. Lue otteluanalyysi poikien ykkösjoukkueen peleistä näiltä sivuilta linkistä Aluevalmennus / Aluejoukkueet / B-pojat 2009.