Etusivu

Ajankohtaista

Sarjakausi 2010-11 on oven takana. Seuroissa pohditaan joukkueitten ilmoittamisia sarjoihin. Mkä joukkueemme tavoite? Onko meillä riittyävästi pelaajia? Kenestä joukkueenjohtaja? Puheenjohtajan puheenvuorossa pohdin edellä mainittuja asioita.
KoVen Niklas Seppänen ja MäVin Karri Sihvonen on valittu Suomen poikien maajoukkueeseen U-19 vuotiaiden PM-kisoihin. Kisat pelataan Ruotsin Fallköpingissä 24-26.9. Suomi osaliistuu kisoihin 1993-94 maajoukkueryhmällä. ESLA onnittelee poikia valinnan johdosta.
7,5 miljoonaa euroa liikunnalle ja urheilulle nuorisotyöttömyyden nousun ehkäisyyn. Tuki nuorta kohden 1500 tai 1800 euroa kuukaudessa!
Salon LP Viestin ja Espoo Lentiksen joukkueissa tulevalla kaudella pelaava 17-vuotias Mona Kärkkäinen on valittu naisten maajoukkueeseen, joka taistelee EM-lopputurnauspaikasta kaksiosaisessa EM-karsinnassa Ranskaa vastaan. ESLA onnittelee Monaa upeasta saavutuksesta ja toivottaa Monalle pitkää, menestyksekästä uraa naisten maajoukkueessa.
Beach Volleyn junioreiden SM-finaaleissa 14-15.8.2010 Tampereella ESLA:n alueelta oli mukana 9 paria, joista vain yksi ei päässyt kovatasoista karsinnasta läpi pääkaavioon, 8 parhaan joukkoon.
Hausjärven Tekniikkakoulu peruuntui vähäisen osallistujamäärän vuoksi, johon luultavasti vaikutti osin se, että kesälomat olivat "loppukirivaiheessa" ja siitä haluttiin ottaa kaikki irti.
Stadin mestaruusturnaus piti järjestetää tänä vuonna 21.-22.8. Salivaikeuksien takia turnaus on jouduttu perumaan.
Kauden 2010-11 sarjoihin voi jo ilmoittautua nettilomakkeen kautta. Lisätietoja kilpailutoiminnan sivuilta.
RSS ATOM