Sporttisaitin avulla helpotat seuran rutiinien hallintaa ja kehität toimintaanne. Nämä ESLAn sivut on vaihdettu Sporttisaitin uuteen sivustoversioon keväällä 2010.
Kevään junnujen lopputurnausajankohdat ja järjestäjät ovat selvillä.
Hakemukset lukio-opiskelupaikoista 2010-11 lukuvuodelle on tehtävä 1-19.3.2010. Mäkelänrinteen lukioon otetaan lentopallon lajiryhmään tyttöjä ja poikia, joille on tarjolla lentopallovalmennusta 3-4 ke/vko sisältyen lukio-opiskelun kurssivalikoimaan.
Etelän ykkösjoukkueen pojat taistelivat kakkoseksi aluejoukkueiden Suomen mestaruusturnauksessa 15-17.1.2010 Pihtiputaalla.
Viimeisin B-nuorten SM-kisainfo täydennetty aluevalmennuksen sivulle käy tutustumassa!
B-ikäisten alueiden Suomen mestaruudet ratkotaan Pihtiputaalla 15.-17. tammikuuta 2010. Kisajärjestelyistä vastaa Suomen Lentopalloliitto yhdessä lentopalloseura Plokin ja Pihtiputaan lukion lentopallolinjan ja koululaitoksen kanssa.