Etusivu

Ajankohtaista

Mäkelänrinteen palloiluhallissa pelattiin 18.11.2010 eteläisen alueen loppukarsinta Koululiikuntaliiton sarjassa tytöt lukio. Euran lukio voitti turnauksen, mutta myös kakkoseksi sijoittunut Märsky selvisi valtakunnalliseen lopputurnaukseen.
Hollolassa pelattiin eteläisen alueen ensimmäinen karsintavaihe tämänvuotisessa koululiikuntaliiton lukiotyttöjen sarjassa. Märsky selätti molemmat vastustajansa erin 2-0 ilman vaikeuksia ja jatkaa aluefinaalivaiheeseen, jossa karsitaan lopputurnauspaikat.
Tyttöjen leiri täyttyi hetkessä ja on siis täynnä, mutta poikien leirillä on vielä tilaa. Ilmoittautumiset pikaisesti aluevalmennuksen sivuilta.
Mäkelänrinteen lukion poikien lentopallojoukkue pelasi itsensä Koululiikuntaliiton lentopallosarjassa valtakunnalliseen neljän joukkueen kesken pelattavaan finaaliturnaukseen.
ESLA:n aluejaosto kartoittaa nuorille (7-15 v) järjestettävien lentopallokoulujen ja lentopalloaiheisten liikuntakerhojen määrät alueella.
Tekniikkakoulut (28.9.2010)
Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä ja Kymenlaaksossa toteutetaan Tekniikkakoulut vielä tämän vuoden puolella.
Otteluohjelmat ovat valmistuneet
C-nuorten Alue-SM (20.9.2010)
C-nuorten alueiden väliset suomen Mestaruuskilpailut mitellään tänä vuonna Salossa (24-26.9.2010)
RSS ATOM