Viimeisin B-nuorten SM-kisainfo täydennetty aluevalmennuksen sivulle käy tutustumassa!
B-ikäisten alueiden Suomen mestaruudet ratkotaan Pihtiputaalla 15.-17. tammikuuta 2010. Kisajärjestelyistä vastaa Suomen Lentopalloliitto yhdessä lentopalloseura Plokin ja Pihtiputaan lukion lentopallolinjan ja koululaitoksen kanssa.
Loppiaisena pelattiin jo perinteinen B-nuorten aluejoukkueiden turnaus. Paikalle oli Etelän joukkueiden lisäksi saapunut Lounaisen 4 joukkuetta.
Pääkaupunkiseudulle on järjestymässä Koulutuksen SUPER-viikonloppu 12.-14.2.2010.
Aluejaoston väki kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille Tarmokasta Lentisvuotta 2010.
Etelä-Suomen B-tyttöjen aluesarjan lopputurnaus sijoista 1-4 pelataan Valkealassa, pelipaikkana toimii Valkealatalo osoitteessa Toikkalantie 5.
Aluejaoston tulevan vuoden toiminnan suunnittelu jatkuu.
ESLA kutsuu alueensa lentopalloseurat tutustumaan Järvenpään Bluesin toteuttamaan McDonald's koululentopalloturnaukseen 19.11. (Järvenpään liikuntahalli, Seutulantie 17, 04400 Järvenpää).
KLL:n lukio tyttöjen lentopallosarjassa pelattiin alueen 1 aluefinaaliturnaus Eurassa 5.11.2009. Aluefinaalin voittaja Euran lukio selviytyi puolustamaan viimevuotista mestaruuttaan valtakunnalliseen lopputurnaukseen. Märsky sijoittui turnauskakkoseksi, mutta koska vain voittaja selvisi jatkoon, loppuivat KLL-pelit Märskyn tyttöjen osalta tällä kaudella.