Loppiaisena pelattiin jo perinteinen B-nuorten aluejoukkueiden turnaus. Paikalle oli Etelän joukkueiden lisäksi saapunut Lounaisen 4 joukkuetta.
Pääkaupunkiseudulle on järjestymässä Koulutuksen SUPER-viikonloppu 12.-14.2.2010.
Aluejaoston väki kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille Tarmokasta Lentisvuotta 2010.
Etelä-Suomen B-tyttöjen aluesarjan lopputurnaus sijoista 1-4 pelataan Valkealassa, pelipaikkana toimii Valkealatalo osoitteessa Toikkalantie 5.
Aluejaoston tulevan vuoden toiminnan suunnittelu jatkuu.
ESLA kutsuu alueensa lentopalloseurat tutustumaan Järvenpään Bluesin toteuttamaan McDonald's koululentopalloturnaukseen 19.11. (Järvenpään liikuntahalli, Seutulantie 17, 04400 Järvenpää).
KLL:n lukio tyttöjen lentopallosarjassa pelattiin alueen 1 aluefinaaliturnaus Eurassa 5.11.2009. Aluefinaalin voittaja Euran lukio selviytyi puolustamaan viimevuotista mestaruuttaan valtakunnalliseen lopputurnaukseen. Märsky sijoittui turnauskakkoseksi, mutta koska vain voittaja selvisi jatkoon, loppuivat KLL-pelit Märskyn tyttöjen osalta tällä kaudella.
KLL-lentopallosarjassa Pojat/lukio pelattiin 4.11.2009 Helsingissä Mäkelänrinteen Palloiluhallissa alueen 1 karsintaturnaus, jossa pelasivat Forssan Yhteislyseo, Mäntyharjun Lukio ja Mäkelänrinteen Lukio. Vaikka Märskyn pojat voittivat molemmat vastustajansa, ei heillä ole lähettää sääntöjenmukaista joukkuetta sarjan finaaliturnaukseen, niinpä valtakunnalliseen lopputurnaukseen selvisi turnauspeleissä Forssan voittanut Mäntyharjun Lukio.
Suomen Lentopalloliitto ry:n sääntöjen mukaisesti kutsumme etelän alueen lentopalloseurat alue-/maakuntaparlamenttiin.