Tyttöjen -97-98 alueleiri toteutetaan Kausalassa 14.5. klo 9.00-16:00. Leiri käynnistyy ilmoittautumisella.
Huhtikuun Kiila-lehdestä puuttuu inhimillisen erehdyksen takia Viking Line Cupin 10-vuotistaipaleesta kertova juttu sivulta 38.
ESLA järjestää seura- ja sarjaparlamentin Järvenpäässä 4.5.2011 Järvenpäätalolla (kokoustila 1) klo 18.00-21.00.
Suomen Lentopalloliitto ja Suomen Urheiluliitto järjestävät yhteistyönä valtakunnallisen ”ponnistamisen koulutuskiertueen”. Se on osa laajemman yhteistyön kehittämistä ko. Liittojen välillä.
Lentopalloliitto uudisti F-junioreiden kilpailutoiminnan siten, että enää ei pelata sarjamuotoisesti vaan toteutus tapahtuu Toimintapäivät -muodossa.
Lasten ja nuorten hyvä harjoittelu -koulututustilaisuudessa keskitytään fyysis-motoriseen osa-alueeseen, jossa selvityksen mukaan oli eniten puutteita.
Liikunta- ja urheiluseuroilla on mahdollisuus hakea avustusta seuroissa tapahtuvalle työlle. Kehittämistuen tavoitteena on urheiluseuratoiminnan elinvoimaisuuden ja kehittymisen varmistaminen.
Eurassa 24.1.2011 pelatussa Koululiikuntaliiton lukiotyttöjen lentopallosarjan finaaliturnauksessa kotijoukkue Euran lukio oli omaa luokkaansa, mutta tasaisesta muusta kolmikosta Märsky punnersi hopealle, kun se voitti niukasti 2-1 erin sekä Oulu-Kastellin että Seinäjoki-Nurmon lukioiden joukkueet.