Koulutus järjestetään Korian monitoimitalolla keskiviikkona 12.5.
Sporttisaitin avulla helpotat seuran rutiinien hallintaa ja kehität toimintaanne. Nämä ESLAn sivut on vaihdettu Sporttisaitin uuteen sivustoversioon keväällä 2010.
Kevään junnujen lopputurnausajankohdat ja järjestäjät ovat selvillä.
Hakemukset lukio-opiskelupaikoista 2010-11 lukuvuodelle on tehtävä 1-19.3.2010. Mäkelänrinteen lukioon otetaan lentopallon lajiryhmään tyttöjä ja poikia, joille on tarjolla lentopallovalmennusta 3-4 ke/vko sisältyen lukio-opiskelun kurssivalikoimaan.
Etelän ykkösjoukkueen pojat taistelivat kakkoseksi aluejoukkueiden Suomen mestaruusturnauksessa 15-17.1.2010 Pihtiputaalla.
Viimeisin B-nuorten SM-kisainfo täydennetty aluevalmennuksen sivulle käy tutustumassa!
B-ikäisten alueiden Suomen mestaruudet ratkotaan Pihtiputaalla 15.-17. tammikuuta 2010. Kisajärjestelyistä vastaa Suomen Lentopalloliitto yhdessä lentopalloseura Plokin ja Pihtiputaan lukion lentopallolinjan ja koululaitoksen kanssa.