Etusivu

Ajankohtaista

Uudistukset ESLA:n tyttöjen aluevalmennuksessa tuovat mukanaan myös B-tytöille suunnatut avoimet katsastusleirit. Leirit toteutetaan maakunnallisina leireinä, jolloin osallistuminen on helpompaa vähäisen matkustustarpeen vuoksi.
.
Huippu-urheilun muutostyöryhmä (HUMU) on pyytänyt kaikkia lajiliittoja rakentamaan urheilijan polun huipulle. Nyt se on Lentopalloliitollakin valmiina.
Nummelassa toteutettavat Aloittavan Ohjaajan Koulutus ja Tekniikkakoulu toteutuvat, sillä molempiin koulutuslinjoihin on jo minimimäärät saavutettu reippaasti.
Koulutustapahtuma pitää sisällään sekä Aloittavan Ohjaajan Koulutuksen että Tekniikkakoulun. Koulutustapahtuma pitää sisällään myös LP Viestin ja Liiga-Euran hyväntekeväisyysottelun seurannan.
Etelä-Suomen I-Tasolle on tällä hetkellä ilmoittautunut 12 osallistujaa. Koulutuksessa on vielä tilaa muutamalle valmentajalle ja ilmoittautumisia otetaan vielä vastaan.
Tulevan kauden sarjoihin voi ilmoittautua kilpailutoiminnan sivujen kautta. Kaikki ilmoittautumiset tapahtuvat sähköisesti.
RSS ATOM