Etusivu

Ajankohtaista

7,5 miljoonaa euroa liikunnalle ja urheilulle nuorisotyöttömyyden nousun ehkäisyyn. Tuki nuorta kohden 1500 tai 1800 euroa kuukaudessa!
Salon LP Viestin ja Espoo Lentiksen joukkueissa tulevalla kaudella pelaava 17-vuotias Mona Kärkkäinen on valittu naisten maajoukkueeseen, joka taistelee EM-lopputurnauspaikasta kaksiosaisessa EM-karsinnassa Ranskaa vastaan. ESLA onnittelee Monaa upeasta saavutuksesta ja toivottaa Monalle pitkää, menestyksekästä uraa naisten maajoukkueessa.
Beach Volleyn junioreiden SM-finaaleissa 14-15.8.2010 Tampereella ESLA:n alueelta oli mukana 9 paria, joista vain yksi ei päässyt kovatasoista karsinnasta läpi pääkaavioon, 8 parhaan joukkoon.
Hausjärven Tekniikkakoulu peruuntui vähäisen osallistujamäärän vuoksi, johon luultavasti vaikutti osin se, että kesälomat olivat "loppukirivaiheessa" ja siitä haluttiin ottaa kaikki irti.
Stadin mestaruusturnaus piti järjestetää tänä vuonna 21.-22.8. Salivaikeuksien takia turnaus on jouduttu perumaan.
Kauden 2010-11 sarjoihin voi jo ilmoittautua nettilomakkeen kautta. Lisätietoja kilpailutoiminnan sivuilta.
Naisten maajoukkueen EM-kisalippu on kiinnitetty kahden Ranska-ottelun varaan. Otteluihin valmistaudutaan leireilemällä Kausalassa 13.-15.8. ja Pajulahdessa 16.-19.8.
ESLA:n alueella toteutetaan vuosittain useita koulutustapahtumia, jotka ovat joko kaikille avoimia tai seurakohtaisia teemakoulutuksia. Koulutuksia järjestetään tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.
Syksyllä 2010 alkavalle lukukaudelle on hakijoista hyväksytty lukio-opiskelijoiksi urheilulukioon viisi tyttöä ja viisi poikaa.
Tervetuloa avoimelle alueleirille tytöt 96-97 s. ja pojat 96-98 s. Ilmoittautuminen on nyt avattu ja jatkuu 15.7 asti.
RSS ATOM