Etusivu

Ajankohtaista

Hollolassa pelattiin eteläisen alueen ensimmäinen karsintavaihe tämänvuotisessa koululiikuntaliiton lukiotyttöjen sarjassa. Märsky selätti molemmat vastustajansa erin 2-0 ilman vaikeuksia ja jatkaa aluefinaalivaiheeseen, jossa karsitaan lopputurnauspaikat.
Tyttöjen leiri täyttyi hetkessä ja on siis täynnä, mutta poikien leirillä on vielä tilaa. Ilmoittautumiset pikaisesti aluevalmennuksen sivuilta.
Mäkelänrinteen lukion poikien lentopallojoukkue pelasi itsensä Koululiikuntaliiton lentopallosarjassa valtakunnalliseen neljän joukkueen kesken pelattavaan finaaliturnaukseen.
ESLA:n aluejaosto kartoittaa nuorille (7-15 v) järjestettävien lentopallokoulujen ja lentopalloaiheisten liikuntakerhojen määrät alueella.
Tekniikkakoulut (28.9.2010)
Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä ja Kymenlaaksossa toteutetaan Tekniikkakoulut vielä tämän vuoden puolella.
Otteluohjelmat ovat valmistuneet
C-nuorten Alue-SM (20.9.2010)
C-nuorten alueiden väliset suomen Mestaruuskilpailut mitellään tänä vuonna Salossa (24-26.9.2010)
Turnaus pelataan Puistolan Urheilutalolla la 2.10.2010 klo 10-18.
Sarjakausi 2010-11 on oven takana. Seuroissa pohditaan joukkueitten ilmoittamisia sarjoihin. Mkä joukkueemme tavoite? Onko meillä riittyävästi pelaajia? Kenestä joukkueenjohtaja? Puheenjohtajan puheenvuorossa pohdin edellä mainittuja asioita.
KoVen Niklas Seppänen ja MäVin Karri Sihvonen on valittu Suomen poikien maajoukkueeseen U-19 vuotiaiden PM-kisoihin. Kisat pelataan Ruotsin Fallköpingissä 24-26.9. Suomi osaliistuu kisoihin 1993-94 maajoukkueryhmällä. ESLA onnittelee poikia valinnan johdosta.
RSS ATOM