Etusivu

Ajankohtaista

Huippu-urheilun muutostyöryhmä (HUMU) on pyytänyt kaikkia lajiliittoja rakentamaan urheilijan polun huipulle. Nyt se on Lentopalloliitollakin valmiina.
Nummelassa toteutettavat Aloittavan Ohjaajan Koulutus ja Tekniikkakoulu toteutuvat, sillä molempiin koulutuslinjoihin on jo minimimäärät saavutettu reippaasti.
Koulutustapahtuma pitää sisällään sekä Aloittavan Ohjaajan Koulutuksen että Tekniikkakoulun. Koulutustapahtuma pitää sisällään myös LP Viestin ja Liiga-Euran hyväntekeväisyysottelun seurannan.
Etelä-Suomen I-Tasolle on tällä hetkellä ilmoittautunut 12 osallistujaa. Koulutuksessa on vielä tilaa muutamalle valmentajalle ja ilmoittautumisia otetaan vielä vastaan.
Tulevan kauden sarjoihin voi ilmoittautua kilpailutoiminnan sivujen kautta. Kaikki ilmoittautumiset tapahtuvat sähköisesti.
Maakuntaleirille on ilmoittautunut tähän mennessä noin 20 tyttöä, joten leiri toteutetaan.
Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan -97-98 syntyneille tytöille järjestetään maakunnallinen lentopalloleiri Nummelassa 18.6.
ESLA hakee tyttöjen aluevalmentajia. Jokaiselle ikäluokalle haetaan kahta valmentajaa. Siirtymävaiheesta johtuen ensimmäiset sopimukset ovat mallia 3+2. Myös 1+2+2 mallista on mahdollisuus keskustella.
ESLA hakee tyttöjen päävalmentajaa luottamushenkilösopimuksella. Siirtymävaiheesta johtuen ensimmäiset sopimus on mallia 3+2. Myös 1+2+2 mallista on mahdollisuus keskustella.
RSS ATOM