Etusivu

Ajankohtaista

Maakuntaleireille on ilmoittatunut 87 tyttöä alueen eri seuroista, HIENOA!
A-poikien finaaliturnaus pelattiin 21.-22.4.2012 Kouvolassa ja Korialla. Etelän alueen joukkueista Keimolan Kaiku sijoittui hienosti hopealle ja Korson Veto pronssille. Mestaruus meni Joensuuhun Mutalan Riennolle. Tyttöjen lopputurnauksessa Kausalassa emäntäjoukkue Kausalan Yritys otti myös hopeaa. Ennakkosuosikki LP Kangasala vei odotetusti mestaruuden vahvalla joukkueellaan. Keimolan Kaiku otti pronssia C-poikien finaaliturnauksessa Kuortaneen Urheiluopistolla. Mestaruuden vei Oulunsalon Vasama.
Etelän I-Tason koulutus toteutetaan räätälöitynä pääkaupunkiseudulla.
Etelän 21 tyttöä hikoilivat tekniikkaleirillä 26.-28.3. Pajulahdessa ja nyt ovat vuorossa pojat. Leirille otetaan mukaan 20 poikaa ja valinnat suorittaa Ari Paloniemi. Ilmoittautumiset suoraan Ari Paloniemelle.
Nyt on mahdollisuus osallistua todella uudenlaiseen koulutustoimintaan kun ESLA ja Etelä-Kymenlaakson ammattioppilaitos (EKAMI) toteuttavat yhteistyössä erittäin käytännönläheisen koulutuksen Kotkassa 26.5.2012.
Aloittavan Ohjaajan Koulutus toteutetaan perjantaina klo 17-21:30. Tekniikkakoulu toteutetaan lauantaina klo 10-20 ja sunnuntaina 9-15. Tarkempi ohjelma ja aikataulu toimitetaan lähempänä koulutustapahtumaa.
Sipoonlahden koululla toteutetussa Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan ensimmäinen F-junioreiden Toimintapäivä piti sisällään ihan samoja piirteitä ja elementtejä kuin aikusten lentopallokin...
Jälleen on tarjolla rahaa seuratoiminnan tukemiseen. Vuoden 2012 toiminnallisten tukien hakuaika on ollut jo käynnissä (alkanut 15.12.2011) ja haku päättyy 15.3.2012.
RSS ATOM