Leirille otetaan mukaan 40 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan voidaan ottaa myös 03-syntyneitä poikia, jos paikkoja jää avoimiksi. Mukaan toivotaan kaikkia 99-02-ikäluokkien seuravalmentajia. Myös vanhemmat voivat osallistua leirille.
Etelä-Suomen B-tyttöjen alueleiritykset ja aluejoukkuevalinnat B-nuorten Alue SM-kisoihin 18.-20.1.2013. tullaan toteuttamaan tämän tiedotteen mukaisella tavalla. Leiri-ilmoittautumiset ja muu lisätiedottaminen tapahtuu ESLA:n nettisivuilla, ja lisäksi sähköpostilla sen jälkeen, kun ensimmäisen leirivaihe on ohi, ja mukana olevien tyttöjen yhteystiedot ovat tiedossa.
Lentiksen Viking Line cupin turnauksia pelataan tulevalla kaudella 21 joista yksi Tallinnassa. Ilmoittautuminen turnauksiin on avattu ja kotisuvuille pääsee klikkamalla oheista Viking Line Cup esitettä. Nyt mukaan Viikkarin iloiseen perheeseen turnausten myötä.
Ohjeita ja aikataulua Kuopiossa pelattavaan C-nuorten Alue SM-turnaukseen.
Valmistautuminen AlueSM kisoihin jatkuu Pajulahden leirillä 15.-16.9. Leiri alkaa ilmoittautumisella klo 8:00. Tässä alustava ohjelma, tarkennukset paikanpäällä.
C-poikien aluejoukkueet on valittu. Valitut pelaajat osallistuvat seuraavalle leirille Pajulahdessa 15.-16.9. sekä aluejoukkueiden SM-turnaukseen Kuopiossa 21.-23.9.
Tyttöjen joukkueet seuraavalle alueleirille, harjoituspeleihin ja AlueSM kisoihin on valittu.