Entinen miesten maajoukkueen huippulibero ja nykyisin lentopalloliitossa tyttöjen maajoukkueiden päävalmentajana työskentelevä Tapio Kangasniemi pitää kolmet harjoitukset Etelä-Suomessa.
B-nuorten alue SM-turnaus on tältä vuodelta saatu pelattua Salossa Salohallin ja Urheilutalon hienoissa puitteissa. Kiitokset Salon Viestin organisaatiolle hyvin järjestetystä turnauksesta, ja onnittelut voittajille!
F-junioreiden Toimintapäiville on laadittu oma turnauskalenteri, josta seuravalmentajat ja järjestäjät pääsevät seuraamaan turnauksen kehittymistä.
Uusi vuosi on käynnistynyt varsin vauhdikkaissa merkeissä. Lentismestari 2013 –kuvaukset on saatu päätökseen ja ensimmäinen jakso on tullut jo YLE:ltä ulos.
Sarjantaukopalaveri pidetään Pirkkolan uimahallin kahvion kokoustilassa to 10.1.2013 klo 18-20. Tervetuloa kaikki tuomarit keskustelemaan kuluneesta syksystä ja tulevasta keväästä ja sääntöasioista. Eira,Juha,Kari,Jori,Esa ja Jukka
YLE:llä (TV2) käynnistynyt Lentismestari 2013 –ohjelma on vastaus lasten ja nuorten ”lentopallomaailman” avaamiseen laajalle yleisölle.
B-nuorten Alue SM-turnaus pelataan Salossa 18.-20.1. Pelipaikkana toimii Salo-halli.