Etusivu

Ajankohtaista

Sarjakausi alkaa pikkuhiljaa olla ohitse muutamia sarjoja lukuun ottamatta. Takana on pitkä kausi ja reppu pullollaan erilaisia tuloksia ja kokemuksia. Sarjakauden päättyminen nostaa esiin aina myös muutos- ja kehitystarpeita.
Maakuntaleirit järjestetään 4. ja 5.5. Kausalassa, Vihdissä ja Savitaipaleella
Liikuntajärjestöillä on kaksi merkittävää seurojen puolesta tehtyä yhteistä kattosopimusta. Musiikin julkisen esittämisen sopimus Teoston ja Gramexin kanssa sekä Tuplaturvasopimus vahinkovakuutusyhtiö Pohjolan kanssa.
Maakuntaleirit 4.5.13 Karhulassa ja 5.5.13 Pääkaupunkiseudulla Avoin alueleiri 17-19.5.13 Pajulahdessa
F-junioreiden kilpailutoiminta - eli Toimintapäivät - ovat ottaneet alueellamme hyvin "tuulta purjeisiin". Tähän mennessä Toimintapäiviä on toteutettu 8 seuran voimin.
LP Viesti, Eurocupeissa LP Salo, saa Challenge cupin välierissä vastaansa melkoista tähtiloistoa. Venäläisen Dinamo Krasnodarin riveissä nähdään niin tuplamaailmanmestari, olympiafinalisti kuin Italiassa viime kaudella kaiken mahdollisen voittaneet pelaajat.
Tänään Vuoksenniskan koululla Tapio "Tase" Kangasniemi kertoo tyttö- ja naislentopallon tilanteesta sekä vetää demoharjoitustapahtuman.
Poikien 1 joukkue sijoittui viidenneksi ja 2 joukkue kymmenenneksi.
RSS ATOM