Leirille on ilmoittautunut 35 poikaa ja 9 seuravalmentajaa
C-tyttöjen ensimmäinen alueleiri järjestetään maakuntaleireiltä kutsutuille pelaajille 17.-19.5. Pajulahdessa.
C-tyttöjen alueleirille kutsutut pelaajat kokoontuvat alueleirille 17.-19.5. Pajulahden urheiluopistolle.
Ohjelma-aikataulua noudatetaan Kausalassa lauantaina 4.5. sekä Savitaipaleella ja Vihdissä sunnuntaina 5.5.
Etelä-Karjalan juniorilentopalloseurat yhdistivät voimansa ja järjestivät F-ja E-junioreille päivän mittaisen lentisleirin Saimaanharjun koululla.
Toimintapäivät on ”taputeltu” ja nyt joukkueet voivat kääntää katseensa edessä olevaan megatapahtumaan – Power Cupiin, joka toteutetaan Mikkelissä 6.-9.6.
Poikien maakuntaleireille ilmoittautui määräaikaan mennessa 40 pelaajaa,joista Karhulassa 14 ja Helsingissä 26.
Tyttöjen maakuntaleireille ilmoittautui määräaikaan mennessa 87 pelaajaa, joista Kausalassa 36, Vihdissä 33 ja Savitaipaleella 18.