Etusivu

Ajankohtaista

Kisakallion leiriohjelma 1.-2.12.2012
B-tyttöjen ensimmäinen alueleiri järjestetään 1.-2.12.2012. Leiripaikkana toimii Kisakallion urheiluopisto Lohjalla.
Vihti: ammattikoulu Luksia, Ojakkalantie 2, Vihti Kausala: Ravilinnan Liikuntahalli, Veteraanitie 2, 47400 Kausala
Mikäli tähän mennessä toteutetut koulutustapahtumat eivät ole oikein osuneet kohdilleen, niin loppuvuodesta on vielä mahdollisuus kehittää osaamistaan.
F-junioreiden kilpailutoiminta käynnistyy 15.12. sekä Etelä-Karjalan maakunnassa että Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Tässä on loistava tilaisuus myös ihan uusille joukkueille (HUOMIO, Lentiskoulut!) lähteä mukaan sarjatoimintaan.
F-junioreiden kilpailutoiminta käynnistyy joulukuussa. Ennen turnauksia toteutetaan Tästä se alkaa -koulutukset marraskuun aikana.
Hopeaa C-pojille
Leirille on ilmoittautunut 40 pelaajaa ja 8 valmentajaa. Yritämme varata Pajulahdesta lisää paikkoja. 10.10 klo 15.30 jälkeen ilmoittautuneet huomioidaan varasijoille. Ilmoitamme heti, jos lisää majoituspaikkoja saadaan. Poikien aluevalmentajat
ESLA:n E-junnujen sarjoissa on päätetty ottaa käyttöön Tiikerisarjan sääntöhelpotukset jo syksyllä.
C-nuorten Alue SM kisat pelattiin Kuopiossa Puijowolleyn järjestämänä syyskuun kolmantena viikonloppuna. Kuopiohallissa järjestetyssä turnaukessa pelattiin neljällä kentällä sekä poikien että tyttöjen aluemestaruuksista 20 joukkueen ja noin 240 pelaajian voimin.
RSS ATOM