Etusivu

Ajankohtaista

Maakuntaleirit 4.5.13 Karhulassa ja 5.5.13 Pääkaupunkiseudulla Avoin alueleiri 17-19.5.13 Pajulahdessa
F-junioreiden kilpailutoiminta - eli Toimintapäivät - ovat ottaneet alueellamme hyvin "tuulta purjeisiin". Tähän mennessä Toimintapäiviä on toteutettu 8 seuran voimin.
LP Viesti, Eurocupeissa LP Salo, saa Challenge cupin välierissä vastaansa melkoista tähtiloistoa. Venäläisen Dinamo Krasnodarin riveissä nähdään niin tuplamaailmanmestari, olympiafinalisti kuin Italiassa viime kaudella kaiken mahdollisen voittaneet pelaajat.
Tänään Vuoksenniskan koululla Tapio "Tase" Kangasniemi kertoo tyttö- ja naislentopallon tilanteesta sekä vetää demoharjoitustapahtuman.
Poikien 1 joukkue sijoittui viidenneksi ja 2 joukkue kymmenenneksi.
LP Viesti tarjoaa seuroille mahdollisuuden ostaa lippuja Challenge Cupin puolivälierään 14.2. ukrainalaista Yuzhny Khimikiä vastaan halvempaan pakettihintaan.
Entinen miesten maajoukkueen huippulibero ja nykyisin lentopalloliitossa tyttöjen maajoukkueiden päävalmentajana työskentelevä Tapio Kangasniemi pitää kolmet harjoitukset Etelä-Suomessa.
B-nuorten alue SM-turnaus on tältä vuodelta saatu pelattua Salossa Salohallin ja Urheilutalon hienoissa puitteissa. Kiitokset Salon Viestin organisaatiolle hyvin järjestetystä turnauksesta, ja onnittelut voittajille!
F-junioreiden Toimintapäiville on laadittu oma turnauskalenteri, josta seuravalmentajat ja järjestäjät pääsevät seuraamaan turnauksen kehittymistä.
Uusi vuosi on käynnistynyt varsin vauhdikkaissa merkeissä. Lentismestari 2013 –kuvaukset on saatu päätökseen ja ensimmäinen jakso on tullut jo YLE:ltä ulos.
RSS ATOM