Tytöt leireilivät onnistuneen leirin Pajulahdessa 17.-19.5.
Leirille on ilmoittautunut 35 poikaa ja 9 seuravalmentajaa
C-tyttöjen ensimmäinen alueleiri järjestetään maakuntaleireiltä kutsutuille pelaajille 17.-19.5. Pajulahdessa.
C-tyttöjen alueleirille kutsutut pelaajat kokoontuvat alueleirille 17.-19.5. Pajulahden urheiluopistolle.
Ohjelma-aikataulua noudatetaan Kausalassa lauantaina 4.5. sekä Savitaipaleella ja Vihdissä sunnuntaina 5.5.
Etelä-Karjalan juniorilentopalloseurat yhdistivät voimansa ja järjestivät F-ja E-junioreille päivän mittaisen lentisleirin Saimaanharjun koululla.
Toimintapäivät on ”taputeltu” ja nyt joukkueet voivat kääntää katseensa edessä olevaan megatapahtumaan – Power Cupiin, joka toteutetaan Mikkelissä 6.-9.6.
Poikien maakuntaleireille ilmoittautui määräaikaan mennessa 40 pelaajaa,joista Karhulassa 14 ja Helsingissä 26.
Tyttöjen maakuntaleireille ilmoittautui määräaikaan mennessa 87 pelaajaa, joista Kausalassa 36, Vihdissä 33 ja Savitaipaleella 18.
Sarjakausi alkaa pikkuhiljaa olla ohitse muutamia sarjoja lukuun ottamatta. Takana on pitkä kausi ja reppu pullollaan erilaisia tuloksia ja kokemuksia. Sarjakauden päättyminen nostaa esiin aina myös muutos- ja kehitystarpeita.