Etusivu

Ajankohtaista

C-nuorten alue SM-turnaus 2014 pelattiin 19.-21.9 Lännen alueella Kurikassa, jossa järjestäjät olivat laittaneet parastaan ja saaneet aikaiseksi upeat puitteet turnaukselle. Mestaruudet menivät Lounaalle tytöissä ja Lännelle pojissa, Etelän joukkueille jäi parannettavaa ja tavoiteltavaa seuraaviin kisoihin.
Käytössä uusi sarjanhallintaohjelma
Viimeistelyleiri 13.-14.9.2014 Valkealassa ja Korialla.
Kisakalliossa
Viimeistelyleiri Kisakalliossa 12.-14.9.2014
Hei tytöt, Ottakaa leirille mukaan normaalien sisäharjotusvarusteiden lisäksi myös ulkoliikuntavarusteet aamureippailuja varten! T. Jouni Leirin maksuohjeet tyttöjen alueleirit-sivulla: http://esla.sporttisaitti.com/nuorisotoiminta/aluevalmennus/leiritys-ja_katsastustoiminta/alueleirit-2014/tytot/
Hei tytöt, Onnittelut jatkoon valituille tytöille, ja oikein isot kiitokset tässä kohtaa pudonneille tytöille. Kaikkien pudonneidenkin tyttöjen toiminta leirillä oli oikein positiivista ja hyvää. Toiminnan luonteen mukaisesti ryhmää vaan on pienennettävä leiri leiriltä, että saadaan aluejoukkueet valittua alue SM-kisoihin. Pudonneille tytöille toivotan oikein urheilullista ja mukavaa lentopallokautta, ja toivottavasti nähdään taas uudelleen alueleireillä myöhemmin!
Kisakalliossa
RSS ATOM